Diablo 4 PC Game Pass'e gelecek mi?

EfeOzcann

Hectopat
Yer
Bornova
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Mart ayinda Diablo 4 gelecekmis diye haber okudum. Simdi sorum bu oyun sadece Xbox icin mi olur yoksa PC'ye de gelir mi?

İki platform içinde gelecek Xbox bu işi iyicene büyüttü bir de Call of Duty serisini eklese tadından yenmeyecek.
Asıl WoW...

Düşünsenize GamePass'e eklendiğini :) Oyun şu anda bir durgunluk döneminde. Malum son expansion biraz yavan kaldı. Ama yeni duyurdukları üçleme ve GamePass birleşirse çok çılgın şeyler olabilir.

Hayali bile güzel :)

Asıl WoW...

Düşünsenize Game Pass'e eklendiğini :) oyun şu anda bir durgunluk döneminde. Malum son expansion biraz yavan kaldı. Ama yeni duyurdukları üçleme ve Game Pass birleşirse çok çılgın şeyler olabilir.

Hayali bile güzel :)

Ben en çok CoD serisinin gelmesini istiyorum hocam özellikle 2019 da çıkmış olan oyunun.

Nedeyelim inşallah gelirler hocam. İyi geceler.

Ben en çok CoD serisinin gelmesini istiyorum hocam özellikle 2019 da çıkmış olan oyunun.

Nedeyelim inşallah gelirler hocam. İyi geceler.
CoD zaten multiplayer tarafında bence oldukça iyi bir servis oyunu. GamePass sistemine çok uygun o açıdan. Multiplayer kısmı bence kesin eklenir zaman içinde. Ama hikaye tarafını bilemiyorum tabii. Keşke gelse, zaten piyasada FPS hikaye oyunu çok az, hatta yok denecek kadar az. Şöyle seriyi ağız tadıyla baştan sonra tekrardan bir güzel bitirsek :) Bakalım umarım Microsoft amca bize bir kıyak çeker :)

İyi geceler size de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı