Xbox Game Pass'e ortak almak güvenilir mi?

Herkese selamünaleyküm arkadaşlar, malumunuz Game Pass'e zam gelecek. Zam gelmeden 2-3 yıllık almayı düşünüyorum. Fakat askerliğimden ötürü ilk 6 ayı boşa duracak; Ben de diyorum acaba bu ilk 6 ayı için bir ortak bulsam hesaba zarar verme/çalma ve bilimum şeyler yapma şansı var mı? Xbox hesabı, E-mail adresi tamamen bana ait. Bilenler yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aleykümselam. Bir arkadaşınızla ortak alabilirsiniz fakat bilmediğin biriyle paylaşırsan sıkıntı olabilir.

Belki oyunların Online kısmından ban yiyebilir bence hiç gerek yok arkadaşınız falan varsa öyle olabilir.

Boş iş hocam bu devirde kimseyle kolay kolay ortak bir şey yapılmaz, yarın bir gün sorun yaşarsınız aranız açılır 3 kuruşluk şey için. Alacaksanız kendiniz kullanın kimseye vermeyin / ortak üyelik almayın.

Bir arkadaşınıza 6 aylık kiralayabilirsiniz. Yabancı biriyle ortak fikri pek güvenilir ve mantıklı değil maalesef.

Doğru kişilerle yapılırsa hiçbir zararı olmaz. Ben şuan konsolda bir yabancı ile ortaklık yapıyorum ama forumdan biri olduğu için güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…