Dexter_ Morgan
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hocam konu dışına çıkıyorum ama Game Pass'e zam gelecekmiş tahminleriniz neler?
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha geçen gün PS Store'da indirim vardı 900 TL olmuştu RE4 remake. Xbox'ta 800 değil 850 TL.
Resident Evil 4 ürününü satın al | Xbox
Hayatta kalmak sadece başlangıç. Modernleştirilmiş oynanış, yeniden yapılandırılmış bir hikaye ve son derece detaylı grafikleri ile Resident Evil 4, endüstrinin mihenk taşlarından birinin yeniden doğmasını sağlıyor.www.xbox.com
Hocam Xbox'da indirimle 650 civarına inmişti indirime değil asıl fiyata baktım düz hesap 800 yazdım indirimsiz hali PS in indirimlisinden hala ucuz.
Hocam konu dışına çıkıyorum ama Game Pass'e zam gelecekmiş tahminleriniz neler.
Bakarsak evet daha ucuz ama zaten PS'de indirim bitince yeniden indirim başlıyor Xbox'ın sistemi böyle mi bilmiyorum ama mesela şu an RDR2 Ultimate Edition 200'e düşmüş.
Hocam yarın gelecekmiş gibi konuşuyorsunuz spencer onu gelecek için söyledi global zam yeni geldi fiyatlar PS Plus'la eşit olur gibime geliyor yine de PS Plus'dan fiyatını daha çok hak ediyor.
50 TL fark için konsol alınmaz gibime geliyor.
Ben 50 TL fark için hemen PS'leri satın Xbox geçin demedim ki zaten.![]()
Biliyorum hocam zaten PS'te ve Xbox'ta indirimler sıklıkla oluyor zaten sadece 5-10 oyunun fiyatı PS'te pahalı diye Xbox alınır mı? Bilemiyorum.
Hocam valla ben de eğleniyorum ama tüm konuları tartıştık ciddenO kadar çok tartıştık ki konu kalmadı fiyat kapışmasına geçtik eğlenceli ama.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.