iCley17
Decapat
80-80-120 olarak duyurulmadı mı?
Ultimate'yi hatırlamıyorum ama 95 olur büyük ihtimal.
80-80-120 olarak duyurulmadı mı?
Hayır. Konsol Game Pass'i 80, Ultimate 120 diye duyuruldu. PC ise belirsiz durumda.80-80-120 olarak duyurulmadı mı?
Hayır. Konsol Game Pass'i 80, Ultimate 120 diye duyuruldu. PC ise belirsiz durumda.
Kaynak? Kaynak verirseniz direkt gidip 13 aylık PC Game Pass alacağım kendime.PC ile konsol aynı duyuruldu.
Tüm para birimlerinde PC ve konsol fiyatları aynı değil mi? PC 30 kalırken konsolu 80 yapmazlar, 80 olacaktır emin olabilirsiniz.Kaynak? Kaynak verirseniz direkt gidip 13 aylık PC Game Pass alacağım kendime.
Kaynak? Kaynak verirseniz direkt gidip 13 aylık PC Game Pass alacağım kendime.
Fiyatların aynı olup olmadığını kontrol ettim. Yalnızca Hong Kong'ta PC Game Pass için belirli süreliğine özel bir kampanya olduğundan konsol fiyatından daha düşük, onun dışı tüm ülkelerde PC - Konsol Game Pass fiyatları aynı.Kaynak? Kaynak verirseniz direkt gidip 13 aylık PC Game Pass alacağım kendime.
Fiyatların aynı olup olmadığını kontrol ettim. Yalnızca Hong Kong'ta PC Game Pass için belirli süreliğine özel bir kampanya olduğundan konsol fiyatından daha düşük, onun dışı tüm ülkelerde PC - konsol Game Pass fiyatları aynı.
Iyi o zaman ben kendi söylediğim için kaynak vereyim.Twitter de gördüm resmi bir kaynaktan ama hatırlamıyorum.

www.theverge.com

www.theverge.com
				Zammın ne zaman geleceğine bakıyorum ve 6 Temmuz tarihini görüyorum. Sonra tarihe bakıyorum ve 6 Temmuz olmadığını görüyorum.Fiyatların aynı olup olmadığını kontrol ettim. Yalnızca Hong Kong'ta PC Game Pass için belirli süreliğine özel bir kampanya olduğundan konsol fiyatından daha düşük, onun dışı tüm ülkelerde PC - Konsol Game Pass fiyatları aynı.
Bahsettiğim evrensel zam değil, kur düzenlemesi. Zaten evrensel zam olsa o 1 dolarlık değişim bizde 30'dan 80'e fırlatmazdı. Kur düzenlemesi de yapmayacaklarını iddia ediyorsanız o zaman şu andaKaynağı dikkatli okuyunca şu yazıyı gorebiliyorsun
"Microsoft is not changing PC Game Pass pricing, though."
Zammın ne zaman geleceğine bakıyorum ve 6 Temmuz tarihini görüyorum. Sonra tarihe bakıyorum ve 6 Temmuz olmadığını görüyorum.

Üstteki mesajıma ek yapayım:Kaynağı dikkatli okuyunca şu yazıyı gorebiliyorsun
"Microsoft is not changing PC Game Pass pricing, though."
Zammın ne zaman geleceğine bakıyorum ve 6 Temmuz tarihini görüyorum. Sonra tarihe bakıyorum ve 6 Temmuz olmadığını görüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.