Game Pass'e zam geliyor

Kaynak? Kaynak verirseniz direkt gidip 13 aylık PC Game Pass alacağım kendime.
Tüm para birimlerinde PC ve konsol fiyatları aynı değil mi? PC 30 kalırken konsolu 80 yapmazlar, 80 olacaktır emin olabilirsiniz.

Kaynak? Kaynak verirseniz direkt gidip 13 aylık PC Game Pass alacağım kendime.
Fiyatların aynı olup olmadığını kontrol ettim. Yalnızca Hong Kong'ta PC Game Pass için belirli süreliğine özel bir kampanya olduğundan konsol fiyatından daha düşük, onun dışı tüm ülkelerde PC - Konsol Game Pass fiyatları aynı.

Şimdi değil zaten.

Twitter de gördüm resmi bir kaynaktan ama hatırlamıyorum.
Iyi o zaman ben kendi söylediğim için kaynak vereyim.
Kaynağı dikkatli okuyunca şu yazıyı gorebiliyorsun
"Microsoft is not changing PC Game Pass pricing, though."
Zammın ne zaman geleceğine bakıyorum ve 6 Temmuz tarihini görüyorum. Sonra tarihe bakıyorum ve 6 Temmuz olmadığını görüyorum.

Bahsettiğim evrensel zam değil, kur düzenlemesi. Zaten evrensel zam olsa o 1 dolarlık değişim bizde 30'dan 80'e fırlatmazdı. Kur düzenlemesi de yapmayacaklarını iddia ediyorsanız o zaman şu anda
"teklifin süresi 7 gün içinde dolacak" şeklinde belirtmezlerdi, sonuçta fiyatı 10 dolar olarak sabit. Eğer güncellenmiş kurlarında 11 doları 80 ₺ şeklinde verecekler ve PC Game Pass 10 dolar olacak desek bile 72,73 ₺ gibi bir fiyat vermek zorundalar. Bu da pek mantıklı gelmedi bana, ben 80 ₺ olarak tek fiyat vereceklerini düşünüyorum, bakalım ne olacak.

Üstteki mesajıma ek yapayım:
Kur değişikliği olmayacak, yalnızca fiyatlandırma değişikliği olacağı söylenen ülkelerden biri olan Brezilya için teklif tablosu aşağıdaki gibi:

Yani PC Game Pass fiyatı sabit kalacak. Bizde ise fiyatın güncelleneceği belirtiliyor. Gönül ister 30 kalsın ama yalnızca gönül ister.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…