ozersko Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #11 sweiss dedi: Abone oluyorsun ve yinelenen ödemeyi kapatmadığın sürece her ay düzenli olarak para çekiyor ve aboneliğini yeniliyor. Genişletmek için tıkla... Yani ben yinelemeyi kapatırsam sadece istediğim aylar alabilirim.
sweiss dedi: Abone oluyorsun ve yinelenen ödemeyi kapatmadığın sürece her ay düzenli olarak para çekiyor ve aboneliğini yeniliyor. Genişletmek için tıkla... Yani ben yinelemeyi kapatırsam sadece istediğim aylar alabilirim.
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #12 ozersko dedi: Yani ben yinelemeyi kapatırsam sadece istediğim aylar alabilirim. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
ozersko dedi: Yani ben yinelemeyi kapatırsam sadece istediğim aylar alabilirim. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
ozersko Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #13 Burkicannjr dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. Burkicannjr dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Ha bir de ben ödeme yinelemeyi aldıktan sonra kapatıyorum değil mi?
Burkicannjr dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. Burkicannjr dedi: Aynen öyle. Genişletmek için tıkla... Ha bir de ben ödeme yinelemeyi aldıktan sonra kapatıyorum değil mi?
Burkicannjr Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 435 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #14 ozersko dedi: Tamamdır sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi sosyaller. ozersko dedi: Tamamdır sağ olun. Ha bir de ben ödeme yinelemeyi aldıktan sonra kapatıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen alıyorsun sonra ister anında iptal ediyosun sonra para geliyor ister yenilemeyi kapatıyorsun sonraki ay yani 30 gün sonra ay başı değil ne zaman bitiyorsa o zaman ayrıcalıkların elinden alınacak diyor he diyorsun geciyon bu kadar.
ozersko dedi: Tamamdır sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi sosyaller. ozersko dedi: Tamamdır sağ olun. Ha bir de ben ödeme yinelemeyi aldıktan sonra kapatıyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Aynen alıyorsun sonra ister anında iptal ediyosun sonra para geliyor ister yenilemeyi kapatıyorsun sonraki ay yani 30 gün sonra ay başı değil ne zaman bitiyorsa o zaman ayrıcalıkların elinden alınacak diyor he diyorsun geciyon bu kadar.