Xbox Game Pass'te EA FC 24 var mı?

Sizce FC 25 ile 24 arasında çok fark olur mu?

Dostum EA oyunu an itibarıyla Online olan Ultimate Team üzerine inşa ediyor her şeyini. Bu da online ping değeri üzerinden işliyor. Yani öyle köklü bir değişimle bu kurdukları sistemi bitirmezler. Millet artık oyuna değil takımındaki kartlarına odaklandı. Ve başka da futbol oyunu yok. Yani değişen sadece şablon oluyor. Oyun yıllardır aynı. Ve bu lanet resmen. Ben oyunu 3 aydır bıraktım 5 yıldır oynuyorum düşün ve öyle bir rahatlık oldu ki. Ülkemizde stres sebebi internet gerçekliği. Düşük MS olayı çok olumsuz bir durum bizler için.

Olmaz her sene aynı oyun sadece transfer onun dışında basit saçma değişiklikler.

Hocam bilginiz varsa Discord Nitro üyelerine 3 aylık Xbox Game Pass üyeliği veriyor. Nitro Basic içinde geçerli midir bu?

Dostum EA oyunu an itibarıyla Online olan Ultimate Team üzerine inşa ediyor her şeyini. Bu da Online ping değeri üzerinden işliyor. Yani öyle köklü bir değişimle bu kurdukları sistemi bitirmezler. Millet artık oyuna değil takımındaki kartlarına odaklandı. Ve başka da futbol oyunu yok. Yani değişen sadece şablon oluyor. Oyun yıllardır aynı. Ve bu lanet resmen. Ben oyunu 3 aydır bıraktım 5 yıldır oynuyorum düşün ve öyle bir rahatlık oldu ki. Ülkemizde stres sebebi internet gerçekliği. Düşük ms olayı çok olumsuz bir durum bizler için.

Ronaldo'nun desteklediği oyundan bir beklentiniz var mı?

Yok, o oyun çok daha basit düzeyde kalacaktır. Kolay değil server kurup insanları eşleştirip oynatmak. Ama her türlü ilk yılı kötü diğer yılları daha az kötü olacaktır. 2013'e kadar PES oyunu FİFA'yı yok etmişti. Sonra olanlar bugünleri inşa etti. Ha umarım 2K futbol oyunu yapar tek umudum onlar.

Yok, o oyun çok daha basit düzeyde kalacaktır. Kolay değil server kurup insanları eşleştirip oynatmak. Ama her türlü ilk yılı kötü diğer yılları daha az kötü olacaktır. 2013'e kadar pes oyunu FIFA'yı yok etmişti. Sonra olanlar bugünleri inşa etti. Ha umarım 2K futbol oyunu yapar tek umudum onlar.

Grafik açısından EA FC'den iyi olduğu yönler var ve ücretsiz olması da bir tık öne atabilir ama FIFA'yı tahttan zor indirirler beklemekte mantıklı olabilir belki. Pes düzelebilir mi sizce?

Grafik açısından EA FC'den iyi olduğu yönler var ve ücretsiz olması da bir tık öne atabilir ama FIFA'yı tahttan zor indirirler beklemekte mantıklı olabilir belki. Pes düzelebilir mi sizce?
Pes yapmayı dusunmuyor gibi discorddaki pass olayından da haberim yok maalesef yani daha çok xb hakkında bilgi sahibi değilim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı