elementaly Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 131 Çözümler 2 15 Temmuz 2024 #1 Xbox Game Pass Ultimate hesabım var fakat Ubisoft'tan bir oyun indirmeye çalıştıgımda boyle oluyor. Sadece Ubisoft icin gecerli. Bilgileri giriyorum. Bağlanan hesaplar diyorum. Diyor. Sonra ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2024
Xbox Game Pass Ultimate hesabım var fakat Ubisoft'tan bir oyun indirmeye çalıştıgımda boyle oluyor. Sadece Ubisoft icin gecerli. Bilgileri giriyorum. Bağlanan hesaplar diyorum. Diyor. Sonra ne yapmam lazım?
Oxwinder Decapat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 İki hesaptan biri başka bir hesapla eşleşmiş olabilir. Öncelikle Ubisoft web sitesinden hesabınızı yönetme kısmına girip bağantılardan herhangi bir Xbox hesabıyla ilişkilendirilmiş mi onu kontrol edin. Artı 0 Eksi
İki hesaptan biri başka bir hesapla eşleşmiş olabilir. Öncelikle Ubisoft web sitesinden hesabınızı yönetme kısmına girip bağantılardan herhangi bir Xbox hesabıyla ilişkilendirilmiş mi onu kontrol edin.