Game Pass'ten EA oyunları inmiyor

asdawas1

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Xbox ve EA hesabımı birbirine bağladım ama NFS Heat indirmek istediğimde %0 hazırlanıyor yazıyor hiçbir şekilde inmiyor nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Xbox ve EA hesabımı birbirine bağladım ama NFS Heat indirmek istediğimde %0 hazırlanıyor yazıyor hiçbir şekilde inmiyor nasıl çözebilirim?
Şimdi mi bağladınız? Şimdi ise ikisini de komple kapatıp açın. Onun dışında bilmiyorum.

Bilgisayarı yeniden başlatın, Ethernet kablosunu çıkar tak yapın, diskte yeterli alan var mı kontrol edin.

Xbox'ta öyle görünmesi normal. İndir deyince EA Play yükler ve açar. EA Play üzerinden yükler oyunu.

1633347576478.png

Bilgisayarı yeniden başlatın, Ethernet kablosunu çıkar tak yapın, diskte yeterli alan var mı kontrol edin.

Denedim yine aynı. Acaba hesabı yanlış bağlamış olma ihtimalim var mı? EA in sitesinden kontrol ettim ama Xbox hesabım bağlı görünüyor oyunu indirmeye bastığımda EA Play açılıp bu görsel çıkıyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Xbox'ta öyle görünmesi normal. İndir deyince EA Play yükler ve açar. EA Play üzerinden yükler oyunu.

Eki Görüntüle 1180060

EA playde herhangi bir indirme işlemi başlamıyor.

EA Play işi biraz sıkıntılı. Microsoft Store ve Xbox uygulamasına giriş yaptığın hesap aynı olmalı. Mail paylaşarak Gamepass kullanmamalısın yani. EA Play hesabından bağlantıyı bir kerelik koparabiliyorsun. Sonrasında yeni bir EA Play hesabı bağlamayı deneyebilirsin. Burada açıklanmış:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı