Çözüldü Game Pass'ten indirilen Hollow Knight'a Türkçe yama yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkanöztas

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Game Pass'ten Hollow Knight ındırdım Türkçe yapabilir miyim? Arkadaşım Game Pass'teki oyunlara yama yapılmıyor dedi de.

Çözüm
Arkadaşlar merhaba,
Game Pass'ten Hollow Knight ındırdım Türkçe yapabilir miyim? Arkadaşım Game Pass'teki oyunlara yama yapılmıyor dedi de.
Şöyle bir durum var. Eğer ki yüklemek istediğiniz oyun eski bir oyunsa ve gelişmiş yükleme özelliklerini desteklemiyorsa yama kurması oldukça uğraştırıcı ve zor oluyor. Fakat XBOX Launcher'a zaman içerisinde gelen güncellemelerle birlikte artık oyunlar gelişmiş yükleme özelliklerini destekler biçimde geliyor. Önemli olan nokta kurmak istediğiniz yamanın özel olarak XBOX PC Launcher ile uyumlu olması. Aksi takdirde çalışmaz veya oyunu bozarsınız.
Arkadaşlar merhaba,
Game Pass'ten hollow Knight ındırdım Türkçe yapabilir miyim? Arkadaşım Game Pass'teki oyunlara yama yapılmıyor dedi de.

Yapılabiliyor Xbox Game Pass'e özel Türkçe yama kurmanız gerek.
Ben buradan kurmuştum

Arkadaşlar merhaba,
Şöyle bir durum var. Eğer ki yüklemek istediğiniz oyun eski bir oyunsa ve gelişmiş yükleme özelliklerini desteklemiyorsa yama kurması oldukça uğraştırıcı ve zor oluyor. Fakat XBOX Launcher'a zaman içerisinde gelen güncellemelerle birlikte artık oyunlar gelişmiş yükleme özelliklerini destekler biçimde geliyor. Önemli olan nokta kurmak istediğiniz yamanın özel olarak XBOX PC Launcher ile uyumlu olması. Aksi takdirde çalışmaz veya oyunu bozarsınız.

Çözüm
Şöyle bir durum var. Eğer ki yüklemek istediğiniz oyun eski bir oyunsa ve gelişmiş yükleme özelliklerini desteklemiyorsa yama kurması oldukça uğraştırıcı ve zor oluyor. Fakat Xbox Launcher'a zaman içerisinde gelen güncellemelerle birlikte artık oyunlar gelişmiş yükleme özelliklerini destekler biçimde geliyor. Önemli olan nokta kurmak istediğiniz yamanın özel olarak Xbox PC Launcher ile uyumlu olması. Aksi takdirde çalışmaz veya oyunu bozarsınız.

Anladim cok teşekkür ederim kurdum hallettim :)

Yardımcı olduysam ne mutlu. Yalnız ben de Game Pass uyumlu Türkçe yama arıyordum. Mümkünse nereden indirdiğinizi paylaşabilir misiniz?

Ayrıca çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.☺️

Ben YouTube'dan arastirdim sen oyle deyince bir tane yama buldum denedim olmadi sonra dosyalari dogruladim kontrol ettim oyunun sürümüyle alakaliymis daha yeni bir Türkçe yama sürümü buldum denedim oldu hangi site oldugunu hiç hatirlamiyorum inanki birkaç tane site kontrol ettim de

Technopat Haberler

Geri
Yukarı