Mehmet.Heroo
Decapat
Konu GAME+ olunca kimse evet var ya da hayır yok diyemez hocam.SSD de var mıymış?
Konu GAME+ olunca kimse evet var ya da hayır yok diyemez hocam.SSD de var mıymış?
Üstelik gfn ile bilgisayarı karşılaştırıyorlar gfn sadece bulut oyun platformu PC almak tabiki her zaman daha mantıklı 4080 olmasın 3080 olsun sana ait bir PC olsun.Bu paketi bir genç arkadaş alacağına 2 ay asgari ücretli bir yerde sürünsün zaten vereceği sistemden daha iyi sistem toplar. 4080 için konuşmuyorum. Onun için 5 ay çalışmak lazım.
Düzeltirlerse niye güvenilmesin hocam, beğenmedim atmanıza gerek yok yani. Bu düzelmenin sebebi de gösterdiğimiz tepkiler zaten. Bugün haftalık denemem vardı 8 saatlik, rtx kart verdi. Tabii her oyunda veriyor mudur bilmem ama umarım her şey iyi olur çünkü sistem çok iyi zaten bunu daha anlatmaya gerek yok. Ultimate TR incelemesi çıkınca inceleriz.Zamanında da paket açıklamasında RTX on yazmalarına rağmen 1060'ları dayıyorlardı kolay kolay güvenilmez Nvidia Türkiye'ye daha.
Biz burada bunun karşılaştırmasını yapmıyoruz ki. Sana verdikleri sistem 10 nesilin üstü bile çıkmıyor. 4080 verecekleri malum. Sence bu abonelik sistemini almak normal mi? 10 nesil hala bir şey oynatır fakat adamı tatmin etmez. Ben bu yüzden önermedim burada herhangi bir karşılaştırma yok, önerinize katılmıyorum. Bulut oyun platformu olsa bile Turkcell isimli şirketin elinde oynattığı saçma bir platformdur.Üstelik gfn ile bilgisayarı karşılaştırıyorlar gfn sadece bulut oyun platformu PC almak tabiki her zaman daha mantıklı 4080 olmasın 3080 olsun sana ait bir PC olsun.
Düzeltirlerse diye muhabbet olamaz insanlar uyanıp ayaklanana kadar insanları kandırıp paralarına çöktüler. Karşılığında vereceklerini söyledikleri hizmeti vermediler. Şimdi düzeltseler ne olur?Düzeltirlerse niye güvenilmesin hocam, beğenmedim atmanıza gerek yok yani. Bu düzelmenin sebebi de gösterdiğimiz tepkiler zaten. Bugün haftalık denemem vardı 8 saatlik, RTX kart verdi. Tabii her oyunda veriyor mudur bilmem ama umarım her şey iyi olur çünkü sistem çok iyi zaten bunu daha anlatmaya gerek yok. Ultimate TR incelemesi çıkınca inceleriz.
"Şimdi düzeltseler ne olur" düşüncesi sizin öznel düşünceniz. Düzeltirlerse diye bir muhabbet gayet de olur. Almayan insanlar alır en basitinden. Parasının karşılığını alamayıp öfkelenen ve kandırılan kişiler de TR'den değil EU'dan alır bunlara para yedirmez mevzu çözülür bu kadar basit. Ha isterlerse yine alabilirler onların kararı. Sizin gözünüzde silinmeyecek bir leke ise bu sadece sizin için geçerlidir ve almazsınız. Bakın halen daha alan insanlar var. Bu sebeple açtım ya konuyu.Düzeltirlerse diye muhabbet olamaz insanlar uyanıp ayaklanana kadar insanları kandırıp paralarına çöktüler. Karşılığında vereceklerini söyledikleri hizmeti vermediler. Şimdi düzeltseler ne olur?
Siz bizi dolandırdınız ama bu sefer dolandırmadığınız için teşekkür ederiz diyecek halimiz yok kimseye. Alan alsın beni ilgilendiren bir durum yok. Yayıncılara tonla para yedirip sponsorluk vereceklerine öncelikle insanların parasını ödediği hizmeti vermeleri gerekirdi."Şimdi düzeltseler ne olur" düşüncesi sizin öznel düşünceniz. Düzeltirlerse diye bir muhabbet gayet de olur. Almayan insanlar alır en basitinden. Parasının karşılığını alamayıp öfkelenen ve kandırılan kişiler de TR'den değil EU'dan alır bunlara para yedirmez mevzu çözülür bu kadar basit. Ha isterlerse yine alabilirler onların kararı. Sizin gözünüzde silinmeyecek bir leke ise bu sadece sizin için geçerlidir ve almazsınız. Bakın halen daha alan insanlar var. Bu sebeple açtım ya konuyu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.