@Aodien_yigit kaliteli olmadığını ve "idareten" alınabileceğini belirttim dostum Gamepower yazısı gördüğünüz yerde ifadeyi yapıştırmayın hemen rasyonel düşünün. Bir deli bir kuyuya taş atmış herkes arkasından atlıyor gören sanki kulaklık kafamda patlayacak sanar.
Başka kulaklık kullandınız mı peki hocam? Medusa'nın verdiği seslere alışmış olabilirsiniz. Birçok farklı markadan birçok farklı model kulaklık deneyimleme fırsatım oldu ve en başarısız olanı Game Power Medusa gerçekten. Diğer Game Power ürünlerinin hepsini tavsiye ederim ama kulaklıklarını kesinlikle tavsiye edemiyorum.
Hocam açıkçası daha önce de kullandığım kulaklık vardı fakat bundan da kötüydü gereksiz pahalı her şey bende vermek istemedim o kadar para fakat yetiyor yani ondan dolayı benim için geçerli.
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Şu Çin'in ürünlerini de kötülemekten bıkmadınızmı Çin olmasa kullandığımız ürünlerin yarısı yoktu Gamepower kötü dersin anlarımda Çin malını kötülemek cahilin işidir.
Ben Çin ürünlerine bir şey demedim, bu markaların ürünlerine (2 3 tane tek tük iyi ürünleri var ) para vermek parayı çöpe atmak olur, forumda da çok çeken var bu markalardan, yoksa benim Çin ürünleriyle bir problemim yok, "Çin de üretilip" dediğim yeri cımbızlamayın.
Ben Çin ürünlerine bir şey demedim, bu markaların ürünlerine (2 3 tane tek tük iyi ürünleri var ) para vermek parayı çöpe atmak olur, forumda da çok çeken var bu markalardan, yoksa benim Çin ürünleriyle bir problemim yok, "Çin de üretilip" dediğim yeri cımbızlamayın.
Hocam açıkçası daha önce de kullandığım kulaklık vardı fakat bundan da kötüydü gereksiz pahalı her şey bende vermek istemedim o kadar para fakat yetiyor yani ondan dolayı benim için geçerli.
Medusa yerine Mpow Air SE almanızı tavsiye ederim hocam. Bazı istisnai kullanımlar dışında sıkıntıları mevcut. Bunun dışında Çin menşeli ürünlerin birçoğu 1-2 sene idare ettikten sonra çöplük oluyor.