Game Power Medusa kulaklık alınır mı?

@Aodien_yigit kaliteli olmadığını ve "idareten" alınabileceğini belirttim dostum Gamepower yazısı gördüğünüz yerde ifadeyi yapıştırmayın hemen rasyonel düşünün. Bir deli bir kuyuya taş atmış herkes arkasından atlıyor gören sanki kulaklık kafamda patlayacak sanar.

İdareten alacaksa niye Gamepower Medusa alsın Mpow Air SE varken?

Başka kulaklık kullandınız mı peki hocam? Medusa'nın verdiği seslere alışmış olabilirsiniz. Birçok farklı markadan birçok farklı model kulaklık deneyimleme fırsatım oldu ve en başarısız olanı Game Power Medusa gerçekten. Diğer Game Power ürünlerinin hepsini tavsiye ederim ama kulaklıklarını kesinlikle tavsiye edemiyorum.

Hocam açıkçası daha önce de kullandığım kulaklık vardı fakat bundan da kötüydü gereksiz pahalı her şey bende vermek istemedim o kadar para fakat yetiyor yani ondan dolayı benim için geçerli.

Program vs. desteği var mı hocam? Bu kulaklıklarda

Şu Çin'in ürünlerini de kötülemekten bıkmadınızmı Çin olmasa kullandığımız ürünlerin yarısı yoktu Gamepower kötü dersin anlarımda Çin malını kötülemek cahilin işidir.

Ben Çin ürünlerine bir şey demedim, bu markaların ürünlerine (2 3 tane tek tük iyi ürünleri var ) para vermek parayı çöpe atmak olur, forumda da çok çeken var bu markalardan, yoksa benim Çin ürünleriyle bir problemim yok, "Çin de üretilip" dediğim yeri cımbızlamayın.

Program vs. desteği var mı hocam? Bu kulaklıklarda.

Gamenote'ın kendi yazılımı var, mpowu bilmiyorum.

Ben Çin ürünlerine bir şey demedim, bu markaların ürünlerine (2 3 tane tek tük iyi ürünleri var ) para vermek parayı çöpe atmak olur, forumda da çok çeken var bu markalardan, yoksa benim Çin ürünleriyle bir problemim yok, "Çin de üretilip" dediğim yeri cımbızlamayın.

Gamenote'ın kendi yazılımı var, mpowu bilmiyorum.
Anladım teşekkür ederim.
Gamenote markasının arkasında kim duruyor? Garanti vs. var mı?

Hocam açıkçası daha önce de kullandığım kulaklık vardı fakat bundan da kötüydü gereksiz pahalı her şey bende vermek istemedim o kadar para fakat yetiyor yani ondan dolayı benim için geçerli.

Anladım hocam, sizin için geçerliyse ve memnunsanız sorun yok demektir. Tabii her şey bütçe meselesi.

Medusa yerine Mpow Air SE almanızı tavsiye ederim hocam. Bazı istisnai kullanımlar dışında sıkıntıları mevcut. Bunun dışında Çin menşeli ürünlerin birçoğu 1-2 sene idare ettikten sonra çöplük oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı