Game Power Ranger vs Game Power Mihawk

Eki Görüntüle 1130397

Eki Görüntüle 1130401
Eki Görüntüle 1130402

Adamlar Çin'den ürün alıp marka basıyor hala övüyor ya bir de Allah'ın adını ağzına alıyor.
Dostum sen kendi kulaklık rehberinde kullanmadan drop plus önermeyi biliyorsun ya dostum. Burda tecrübe konuşuyor. Şikayetvar sitesinde vatan, hepsiburada gibi sitelerin şikayetlerine aldığı puana ve yıldızına bak. Aynı şekilde türk Telekom, Vodafone ve turkcellin şikayetlerine bak. Bir yerde şikayet fazlaysa o ürüne talep çok ve güvenilir demektir aksine ürün hakkında hiç şikayet yoksa çekinmelisin. Çünkü üürn hakkında kimsenin bilgisi yoktur. 10 tane konu okuyup rehber yapmak herşeyi bildiğini göstermiyor. Allah'ın adını alamayacağım birşey söylemedim üslubunu düzelt.
 
Dostum sen kendi kulaklık rehberinde kullanmadan drop Plus önermeyi biliyorsun ya dostum. Burada tecrübe konuşuyor. Şikayetvar sitesinde Vatan, Hepsiburada gibi sitelerin şikayetlerine aldığı puana ve yıldızına bak. Aynı şekilde Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell'in şikayetlerine bak. Bir yerde şikayet fazlaysa o ürüne talep çok ve güvenilir demektir aksine ürün hakkında hiç şikayet yoksa çekinmelisin. Çünkü üürn hakkında kimsenin bilgisi yoktur. 10 tane konu okuyup rehber yapmak her şeyi bildiğini göstermiyor. Allah'ın adını alamayacağım bir şey söylemedim üslubunu düzelt.

Bak canım kardeşim ben şu ana kadar 10 taneden fazla Rampage ürün kullandım hepsi bozuldu aynı şekilde Gamepower ürünleri de öyle fakat drop Plus ürünü Rampage'nin tek iyi ürünüdür diyebilirim. Sen parayı verip kalite istemiyorsan Rampage kullanabilirsin sana karışan yok.
 
Tamam ben sana saygı duyuyorum. Önermeyebilirsin yani söz konusu kulaklıklar neticede sennheiser değil. Ya da ne bileyim bir hyperx felan değil. Burda bütçe çok önemli, hs60 pro dediğin kulaklık mihawk dan 150₺ daha pahalıydı son baktığımda. Ayrıca konu başlığında zaten iki tane game ppwer kıyaslaması istenmiş. Sen corsair öneriyorsun. Ben tecrübelerini paylaşarak yardımcı olmak istedim. Sen Allahın adını ağzına alıyor bir de felan diyerek agresif tutum sergiliyorsun. yaşadıklarımı tecrübelerimi paylaşarak yardımcı olmak istedim ben sadece. Ortamı neden ısıttın hala anlam veremiyorum. Canım Kardeşim..
Yine de yanlış bir ifade kullandıysam, kırdıysam, kızdırdıysam affola @Liberte Sergen
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı