Steam 19 gündür iade yapmıyor!

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 356
Orada direkt adamlara mesaj atacak bir kısım yok.

Steam destek sayfasına girin. Hesabınıza giriş yapın.
"Satın alımlar" sekmesine girin ve burada başarısız olan, beklemede olan ödeme işleminizi seçin.

1765392426004.png

Oyun sayfasına girdiğinizde aşağıda bulunan butona tıklayın.

1765392510323.png

Gelen ekranda ise destek ile iletişime geçebileceğiniz, doğrudan yazabileceğiniz yer var.

1765392558904.png

1765392719773.png

Buradan detaylıca sorununuzu anlattıktan sonra gönderim. Destek talebini ise destek ana sayfasından erişebilirsiniz.

1765392658141.png

Steam destek sayfasına girin. Hesabınıza giriş yapın.
"Satın alımlar" sekmesine girin ve burada başarısız olan, beklemede olan ödeme işleminizi seçin.

Eki Görüntüle 2619428

Oyun sayfasına girdiğinizde aşağıda bulunan butona tıklayın.

Eki Görüntüle 2619431

Gelen ekranda ise destek ile iletişime geçebileceğiniz, doğrudan yazabileceğiniz yer var.

Eki Görüntüle 2619432
Eki Görüntüle 2619437

Buradan detaylıca sorununuzu anlattıktan sonra gönderim. Destek talebini ise destek ana sayfasından erişebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2619435
Hocam başarısız olanı seçin diyorsunuz da gözükmüyor. Yani karttan çekilmiş bir para var ama orada başarısız demiyor. Hediyeler kısmından girip bakıyoruz ama yok. Sorun orada başlıyor zaten.

@Pledo, "Satın Alımlar" sekmesinde en üstte aşağıdaki buton var. Bu kısımda gözüküyor mu? Hediyeyi yollayan hesaptan bakıyorsunuz değil mi?

1765393176256.png

@Pledo, "Satın Alımlar" sekmesinde en üstte aşağıdaki buton var. Bu kısımda gözüküyor mu? Hediyeyi yollayan hesaptan bakıyorsunuz değil mi?

Eki Görüntüle 2619441
Evet hocam. Sonrasında gelen ekranda satın alımım burada listelenmemiş diyoruz. Sonrasında bizi arama ekranına çıkartıyor.
Fotoğraf arkadaşın(hediye edenin) ekranı.

Dosya Ekleri

• ffc512b1-3c29-4424-bd8e-1f68c9499880.jpg
    ffc512b1-3c29-4424-bd8e-1f68c9499880.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 11
Hiç olmuyorsa topluluk üzerinden destek talebi açın. Belki oradan bakarlar. Şimdiye kadar onlarca destekle işim olmuştur. 1 kere bile çözülemeyen bir sorun ile karşılaşmadım, görmedim de.

Aşağıdan direkt desteğe ulaşmayı seçin.
1765393913397.png

Hiç olmuyorsa topluluk üzerinden destek talebi açın. Belki oradan bakarlar. Şimdiye kadar onlarca destekle işim olmuştur. 1 kere bile çözülemeyen bir sorun ile karşılaşmadım, görmedim de.

Aşağıdan direkt desteğe ulaşmayı seçin.
Eki Görüntüle 2619451
Burası çok iyi oldu, buraya yazacağız şimdi. Çok teşekkür ederiz hocam.

İadeyi hediye eden değil edilen kişi yapmalı zaten.
On dört gün içerisinde satın alınmış ve hediyeyi alan kişi tarafından iki saatten az oynanmış herhangi bir hediye için iade söz konusu olabilir.

Not: Bir Steam hediyesi için iade talep etmek için ilk olarak hediyeyi alan kişinin iadeyi ve ürünün hesabından kaldırılmasını kabul etmesi gerekmektedir.
  • Hediye sahibi burada belirtildiği gibi iade talebi isteyerek işlemi başlattı mı?
  • İade talebi, hediyeyi alan kişi tarafından kabul edildikten sonra help.steampowered.com'a gidin ve bir iade isteği oluşturun.

İadeyi hediye eden değil edilen kişi yapmalı zaten.
On dört gün içerisinde satın alınmış ve hediyeyi alan kişi tarafından iki saatten az oynanmış herhangi bir hediye için iade söz konusu olabilir.

Not: Bir Steam hediyesi için iade talep etmek için ilk olarak hediyeyi alan kişinin iadeyi ve ürünün hesabından kaldırılmasını kabul etmesi gerekmektedir.
  • Hediye sahibi burada belirtildiği gibi iade talebi isteyerek işlemi başlattı mı?
  • İade talebi, hediyeyi alan kişi tarafından kabul edildikten sonra help.steampowered.com'a gidin ve bir iade isteği oluşturun.
Şimdi şöyle bir şey var, iade için oyunun bana gelmesi lazım. Olay şurada başlıyor, oyun bana hiç gelmedi. Fotoğrafta da görebilirsiniz. Oyun bana gelmiş olsaydı olay kapanıyordu zaten. Biz oyun gelmediği için iade ettik.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    280 KB · Görüntüleme: 6

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı