GAME+ Premium deneyimim

RUSHTOB

Hectopat
Makaleler
1
Alma denilen o şeyi aldım. Bugün aldım ve gayet memnunum. Her saat başı girip denedim ve en fazla 100 kişi bekletti ve o da 1 kere bekletti. Free sürümdeki gibi uzun da sürmüyor. Mesela Free sürümde toplamda 100 kişi ile 40 dk bekliyorsan Premium sürümde 42 sn bekliyorsun. O kadar da olacak. Tavsiye ederim. 25 Mbps ve 100 Mbps ile denedim ve 2'si de gayet güzel. Online için 40 Mbps ideal. Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alma denilen o şeyi aldım. Bugün aldım ve gayet memnunum. Her saat başı girip denedim ve en fazla 100 kişi bekletti ve o da 1 kere bekletti. Free sürümdeki gibi uzun da sürmüyor. Mesela Free sürümde toplamda 100 kişi ile 40 dk bekliyorsan Premium sürümde 42 sn bekliyorsun. O kadar da olacak. Tavsiye ederim. 25 Mbps ve 100 Mbps ile denedim ve 2'si de gayet güzel. Online için 40 Mbps ideal. Okuduğunuz için teşekkürler.
35 Mbps ile almayı düşünüyorum ama test etmek için giremedim daha çünkü hep 300 400 kişi var.

Hocam 35 Mbps ile sence Warzone oynanır mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı