Game Raider FLUX GR16 vs Game Garaj Slayer R9t-5070

Game Raider, Game Garaj üretmiyle tamamen aynı, config değişiyor sadece, 1-2 hafta oldu olmadı aslında piyasaya girmesi Gaming Gen markasına itafen.

Üretim yeri %99 aynı, tek sorun teşkil etme ihtimali olan bacak BIOS yazılımı olabilir ama onunda yaşanacağını sanmıyorum, 1 yıldır aktif Game Garaj kullanan insanlar var onların yaşadıkları sorunların üstünü yaşatacağını düşünmüyorum.

Game Raider sadece bazı config durumlarından öne çıkıyor, dış kasanın full metal olması gibi döneminde giren Game Garaj da kalmayan config'lerin şu an bu markada olması gibi.

Bu 2 linkin arasında tabi ki 8940HX işlemci çok daha iyi.

Game Raider, GameGaraj üretmiyle tamamen aynı, Config değişiyor sadece, 1-2 hafta oldu olmadı aslında piyasaya girmesi Gaming Gen markasına ithafen.

Üretim yeri %99 aynı, tek sorun teşkil etme ihtimali olan bacak BIOS yazılımı olabilir ama onunda yaşanacağını sanmıyorum, 1 yıldır aktif GameGaraj kullanan insanlar var onların yaşadıkları sorunların üstünü yaşatacağını düşünmüyorum.

Game Raider sadece bazı Config durumlarından öne çıkıyor, dış kasanın full metal olması gibi döneminde giren GameGaraj'da kalmayan Config'lerin şu an bu markada olması gibi.

Bu 2 linkin arasında tabii ki 8940HX işlemci çok daha iyi.

Peki bu fiyatlarda başka öneriniz var mı?

Game Raider, GameGaraj üretmiyle tamamen aynı, Config değişiyor sadece, 1-2 hafta oldu olmadı aslında piyasaya girmesi Gaming gen markasına ithafen.

Üretim yeri %99 aynı, tek sorun teşkil etme ihtimali olan bacak BIOS yazılımı olabilir ama onunda yaşanacağını sanmıyorum, 1 yıldır aktif GameGaraj kullanan insanlar var onların yaşadıkları sorunların üstünü yaşatacağını düşünmüyorum.

Game Raider sadece bazı Config durumlarından öne çıkıyor, dış kasanın full metal olması gibi döneminde giren GameGaraj'da kalmayan Config'lerin şu an bu markada olması gibi.

Bu 2 linkin arasında tabii ki 8940HX işlemci çok daha iyi.

Garaj BIOS konusunda iyi R9 tler 4 BIOS aldı herhalde çıktı çıkalı X7 t var bende oda 1 tane aldı sıkıntı yok dirver konusunda sıkıntı yaşadık onu da fixlerdiler yani kısaca hangsii daha F/P ise onu alın USB veriyorlar o bile aynı sadece çanta farklı RAM olarak şu an daha dandik takmışlar Intel'lerde AMD zaten 5200 destekliyordu 8945 HX bana Samsung geldi de şimdikilere TwinMOS koymuşlar.

Peki bu fiyatlarda başka öneriniz var mı?

Kral R9 al bence Intel 23 24 k alıyor R23 de 8945HX 31 alıyor Ark aldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı