Game sultan güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Kefme
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 8.292
Umarım o 6450VP'nin LoL'deki karşılığı yani RP olduğunu ve VP'ye dönüşünce 4400VP olduğunun farkına varırsın :)

Karşısında oyundaki karşılığı 4400, biz 6450 veriyoruz yazıyor. Güvenilir midir bilmem ama yazan değeri vermese hayata tutunamazdı büyük ihtimal bu site.
Umarım o 6450VP'nin LoL'deki karşılığı yani RP olduğunu ve VP'ye dönüşünce 4400VP olduğunun farkına varırsın :)
Ben yazanı söyledim lol e pek hakim değilim.

Karşısında oyundaki karşılığı 4400, biz 6450 veriyoruz yazıyor. Güvenilir midir bilmem ama yazan değeri vermese hayata tutunamazdı büyük ihtimal bu site.

Ben yazanı söyledim LoL'e pek hakim değilim.

Brom bak kırmızı ile işaretlediğim senin bahsettigin yani RP LoL'de geçerli olan miktar. Siyah olan VP Valorant'ta geçerli olan miktar yani Valorant'da kullanıcaksan siyah ile işaretli olan miktar önemli senin için diğeri önemsiz.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    84,6 KB · Görüntüleme: 56
Brom bak kırmızı ile işaretlediğim senin bahsettigin yani RP LoL'de geçerli olan miktar. Siyah olan VP Valorant'ta geçerli olan miktar yani Valorant'da kullanıcaksan siyah ile işaretli olan miktar önemli senin için diğeri önemsiz.
Ha tamam pardon da riot point i yazmaları saçmaymış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı