Arkadaşlar merhaba. Samsung game tuner açmaya çalışıyorum ama Galaxy Store'da böyle bir uygulama mevcut değil diyor. Destek kaldırıldı mı acaba?
Arkadaşlar merhaba. Samsung Game tuner açmaya çalışıyorum ama Galaxy Store'da böyle bir uygulama mevcut değil diyor. Destek kaldırıldı mı acaba?
Game launcher bulunuyor. Samsung Store'da olması gerekirken çıkmıyor.Game Launcher ve Samsung Games benzeri gibi bir şey indirilmesi gerekiyordu.
Game Launcher bulunuyor. Samsung Store'da olması gerekirken çıkmıyor.
Sanırsam Samsung Android 10'da bu servisi kaldırdı. Çünkü telefonu ilk aldığımda vardı.
İndirdim. Bu sefer de game optimizing service olmadığını belirtiyor. Oysaki bu servis telefonun sistem servisi ve aktif.APK olarak indirebilirsin.
İndirdim. Bu sefer de Game optimizing service olmadığını belirtiyor. Oysaki bu servis telefonun sistem servisi ve aktif.
Hata veriyor.Ben de bir ara yüklemiştim ve bu tür sorunları gördüm. Söylediği tüm her şeyi indirip dene![]()
Hata veriyor.
(Com. Samsung. Android. Graphics. Optimizingservice:2290:9900:11dee6caa002)
Böyle bir hata veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.