Bilindiği gibi bu ara Ubisoft indirimleri var ve Ubisoft oyunlarını almak için de iki tane site öneriliyor.
Gamebillet ve Voidu.
Önerileri dikkat alarak her iki siteden de alışveriş yaptım ve yaşadıklarım şöyle:
Gamebillet'ten aldığım AC oyunları sorunsuz bir şekilde Ubisoft Connect hesabımda aktive oldu, sadece AC Black Flag Gold Edition aldığım zaman Ubisoft Connect'e Deluxe Edition olarak geçmişti ve bu yüzden GeForce NOW oyunu tanımıyordu.
Müşteri hizmetlerine mail attım hem de saat 23 civarıydı, hemen dönüş yapıp sorunumu anladıkları zaman, oluşan hatanın Ubisoft kaynaklı olduğunu ve kendilerinin bir sorunu olmadığını söylediler. Normal şartlarda iade yapamayacaklarını ama özel durumuma istisna olarak Gamebillet cüzdana iade yapabileceklerini söylediler ve yaptılar.
Bugün de Voidu üzerinden AC Odyssey Ultimate Edition aldım ve alalı 5 saat geçmesine rağmen hala Ubisoft Connect için aktive edemiyorum. Müşteri hizmetlerine yazdım, otomatik mesaj dışında bir cevap gelmedi. Araştırdığım zaman aynı sorunu yaşayan kişileri de gördüm ve net bir çözüm de bulamadım.
İndirim bitmeden oyunu büyük ihtimalle Gamebillet üzerinden alacağım ve Voidu'dan cevap bekleyeceğim gibi duruyor.
Sonuç: Gamebillet Win
Sizce?