Gamebillet vs Voidu

Changing Star

Hectopat
Daha fazla  
Bilindiği gibi bu ara Ubisoft indirimleri var ve Ubisoft oyunlarını almak için de iki tane site öneriliyor.
Gamebillet ve Voidu.

Önerileri dikkat alarak her iki siteden de alışveriş yaptım ve yaşadıklarım şöyle:

Gamebillet'ten aldığım AC oyunları sorunsuz bir şekilde Ubisoft Connect hesabımda aktive oldu, sadece AC Black Flag Gold Edition aldığım zaman Ubisoft Connect'e Deluxe Edition olarak geçmişti ve bu yüzden GeForce NOW oyunu tanımıyordu.

Müşteri hizmetlerine mail attım hem de saat 23 civarıydı, hemen dönüş yapıp sorunumu anladıkları zaman, oluşan hatanın Ubisoft kaynaklı olduğunu ve kendilerinin bir sorunu olmadığını söylediler. Normal şartlarda iade yapamayacaklarını ama özel durumuma istisna olarak Gamebillet cüzdana iade yapabileceklerini söylediler ve yaptılar.

Bugün de Voidu üzerinden AC Odyssey Ultimate Edition aldım ve alalı 5 saat geçmesine rağmen hala Ubisoft Connect için aktive edemiyorum. Müşteri hizmetlerine yazdım, otomatik mesaj dışında bir cevap gelmedi. Araştırdığım zaman aynı sorunu yaşayan kişileri de gördüm ve net bir çözüm de bulamadım.

İndirim bitmeden oyunu büyük ihtimalle Gamebillet üzerinden alacağım ve Voidu'dan cevap bekleyeceğim gibi duruyor.

Sonuç: Gamebillet Win

Sizce?

1686847695948.png

Deluxe olarak gelmesinin sebebi Deluxe paketini almış olmanızdan dolayı. GeForce NOW tanımıyorsa bu adamların sorunu değil, onların tek amacı oyunu teslim etmek.

Bilindiği gibi bu ara Ubisoft indirimleri var ve Ubisoft oyunlarını almak için de iki tane site öneriliyor.
Gamebillet ve Voidu.

Önerileri dikkat alarak her iki siteden de alışveriş yaptım ve yaşadıklarım şöyle:

Gamebillet'ten aldığım AC oyunları sorunsuz bir şekilde Ubisoft Connect hesabımda aktive oldu, sadece AC Black Flag Gold Edition aldığım zaman Ubisoft Connect'e Deluxe Edition olarak geçmişti ve bu yüzden GeForce NOW oyunu tanımıyordu.

Müşteri hizmetlerine mail attım hem de saat 23 civarıydı, hemen dönüş yapıp sorunumu anladıkları zaman, oluşan hatanın Ubisoft kaynaklı olduğunu ve kendilerinin bir sorunu olmadığını söylediler. Normal şartlarda iade yapamayacaklarını ama özel durumuma istisna olarak Gamebillet cüzdana iade yapabileceklerini söylediler ve yaptılar.

Bugün de Voidu üzerinden AC Odyssey Ultimate Edition aldım ve alalı 5 saat geçmesine rağmen hala Ubisoft Connect için aktive edemiyorum. Müşteri hizmetlerine yazdım, otomatik mesaj dışında bir cevap gelmedi. Araştırdığım zaman aynı sorunu yaşayan kişileri de gördüm ve net bir çözüm de bulamadım.

İndirim bitmeden oyunu büyük ihtimalle Gamebillet üzerinden alacağım ve Voidu'dan cevap bekleyeceğim gibi duruyor.

Sonuç: Gamebillet Win

Sizce?

Voidu'da bende yaşadığınız gibi bir sıkıntı yaşadım önceden. Crew2 Special Edition aldım hesabıma gelmedi. 3 gün falan bekledim yine gelmedi desteğe ulaştım ve ardından bana döndüler ve iade sağladılar. Ben sorduğumda stokta kalmadığını bana söylemişlerdi. Muhtemelen stokta kalmamıştır yine o yüzden gelmemiştir. Ayrıca onların bir saati var o saatlerden sonra yazarsan geri dönmüyorlar. Zaten sitelerinde kaçta aktif oldukları yazıyordu. Türkiye Saatin'den 1 saat gerideydi yanlış hatırlamıyorsam. Ben yazdıktan 2-3 saat sonra geri döndüler ve bana hesapta stoka gelmesini mi yoksa kartıma iade mi yapılsın dediler iade istedim.

@Changing Star
Müşteri hizmetlerimizin çalışma saatleri; 09:00 - 18:00 CEST - Amsterdam / Berlin

Türkiye 1 saat önde Cest'e göre. Yani en geç 19'da yazmanız gerek. Eğer o saatler dışında yazarsanız dediğim gibi iletiniz onlara gitmiyor sistem otomatik olarak silip göndermiyor. Dediğim saatlerde gönderdiğinizde yine dönüş yapmazlarsa bir sonraki güne dönerler muhtemelen.

Son düzenleme:
Ben oyunları genellikle voidu dan alıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. 4 gün önce AC odyssey gold edition aldım anında geldi bana. Zaten oyunlar anında geliyor hiç sıkıntı yaşamıyorum ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı