Gamebooster GB-2428ff alınır mı?

@550519 @Anumusss @olvidobc @88602 @sens4k
Az önce, almış olduğum gigabyte 23.8 g24f-2 modelinin kargosu geldi ama aklım diğerinde kaldığı için iade edip, GameBooster siparişi verdim iyi mi yaptım kötü mü yaptım henüz bilmiyorum onu anca gelince anlayacağız elime ulaştıktan ve bir süre kullandıktan sonra bir kullanıcı olarak tecrübelerime paylaşırım, bu konuda bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hepinize.

Az önce, almış olduğum gigabyte 23.8 g24f-2 modelinin kargosu geldi ama aklım diğerinde kaldığı için iade edip, GameBooster siparişi verdim iyi mi yaptım kötü mü yaptım henüz bilmiyorum onu anca gelince anlayacağız elime ulaştıktan ve bir süre kullandıktan sonra bir kullanıcı olarak tecrübelerime paylaşırım, bu konuda bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hepinize.
Çok kötü bir tercih. @Saint Lucia

Az önce, almış olduğum Gigabyte 23.8 G24F-2 modelinin kargosu geldi ama aklım diğerinde kaldığı için iade edip, Game Booster siparişi verdim iyi mi yaptım kötü mü yaptım henüz bilmiyorum onu anca gelince anlayacağız elime ulaştıktan ve bir süre kullandıktan sonra bir kullanıcı olarak tecrübelerime paylaşırım, bu konuda bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hepinize.

Gigabyte iade edip Game Booster alan da ilk defa görmüş olduk.
Ne diyelim Fason mal satan Çinliler para kazansın bizde burada çene yoralım.

Az önce, almış olduğum Gigabyte 23.8 G24F-2 modelinin kargosu geldi ama aklım diğerinde kaldığı için iade edip, Game Booster siparişi verdim iyi mi yaptım kötü mü yaptım henüz bilmiyorum onu anca gelince anlayacağız elime ulaştıktan ve bir süre kullandıktan sonra bir kullanıcı olarak tecrübelerime paylaşırım, bu konuda bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hepinize.

Pişman olmayacaksınız gararantisini veriyorum.

Ayağına sıkmışsın hocam Game Booster alarak geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Ayağına sıkmışsın hocam Game Booster alarak geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Denemeden bilemeyiz, genel olarak aşırı ön yargı var bence Çin diye(motor kullananlar varsa Küba da Çin malı cf moto da ama cf nin kalitenin neredeyse japon olduğunu da bilirler) herkeste klavyesi faresi VS bazı kullanıcılarda sıkıntı çıktı diye monitörü kötü olacak diye bişey yok ki zaten E-vektronu da aradım bugün, sonuna kadar ürünün arkasında durduklarını söylediler herhangi bir sıkıntı durumunda her türlü yardımcı olacaklarını söylediler, ben tatmin oldum şahsen,Bi sıkıntı çıkacağını da düşünmüyorum.

Denemeden bilemeyiz, genel olarak aşırı ön yargı var bence Çin diye(motor kullananlar varsa Küba da Çin malı CF moto da ama CF'nin kalitenin neredeyse Japon olduğunu dabilirler) herkeste klavyesi faresi vs bazı kullanıcılarda sıkıntı çıktı diye monitörü kötü olacak diye bir şey yok ki zaten e-vektronu da aradım bugün, sonuna kadar ürünün arkasında durduklarını söylediler herhangi bir sıkıntı durumunda her türlü yardımcı olacaklarını söylediler, ben tatmin oldum şahsen, bir sıkıntı çıkacağını da düşünmüyorum.

Sorun çıkınca görüşürüz hocam ve evet denemeden bilebiliriz kötü olduğunu gayet kolayca.

@Kesh beğenmedim basmışsın saygı duyarım ama zaman kimin haklı olduğunu gösterecektir zaten. :D böyle söyleyincede çok film repliği gibi geldi ama neyse.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı