csrmurat21
Decapat
Daha fazla
Çünkü GameBooster Fason ürün malzeme kalitesi kötü, panel kalitesi kötü, kullanılan panel belli değil.neden alınmaz?
Neden alınmaz?
ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR bunu alabilirsiniz pişmanda olmazsınız.
Çünkü berbat bir marka. Ucuz diye alınıyor 2-3 ay geçmeden arıza vermeye başlıyor. Çöp marka, uzak durun.Ben de bunu almayı düşünüyordum. Sadece Gamepower olan monitörün 0.2ms ve 165 Hz olmasına rağmen fiyatının daha düşük olması dikkatimi çekti ve o sebeple konu açtım.
Gamepower gibi ürünler piyango gibidir elinizde de patlayabilir şansınız varsa sorun çıkmadan da kullanabilirsiniz. Riske girmeyin.Ben de bunu almayı düşünüyordum. Sadece Gamepower olan monitörün 0.2ms ve 165 Hz olmasına rağmen fiyatının daha düşük olması dikkatimi çekti ve o sebeple konu açtım.
Ucuz etin yahnisi yavan olur hocamBen de bunu almayı düşünüyordum. Sadece Gamepower olan monitörün 0.2ms ve 165 Hz olmasına rağmen fiyatının daha düşük olması dikkatimi çekti ve o sebeple konu açtım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.