Hayır Gamepower, Gamebooster. James Donkey gibi markalara bulaşmayın genelde hepsi kalitesiz ve çabuk bozulan ürünler. Ayrıca donanım arşivi bir fanboy ona para veriyorlar ve o da bu dandik ürünleri öve öve bitiremiyor tavsiyem hiç böyle ürünlere bulaşmayın.
Hayır Gamepower, Gamebooster. James Donkey gibi markalara bulaşmayın genelde hepsi kalitesiz ve çabuk bozulan ürünler. Ayrıca donanım arşivi bir fanboy ona para veriyorlar ve o da bu dandik ürünleri öve öve bitiremiyor tavsiyem hiç böyle ürünlere bulaşmayın.
Öncelikle daha önce kullanmadığımı belirtmek istiyorum. Kullanmadığım için kötülemem doğru olmaz fakat ben bu markayı araştırdığımda yeterince bilgiye ulaşamıyorum bu da firmanın kendini kanıtlamadığı anlamına geliyor. Bir ürünün tanınırlığı farklı, kendini kanıtlaması farklı. Mesela ASRock anakartlar Türkiye'de pek yaygın değil fakat basit bir aramayla kaliteli bir marka olduğunu anlayabiliyorsunuz. GameBooster'a baktığımda malesef böyle bir şey söylemek mümkün olmuyor. Kendini kanıtlamış bilindik markalara yönelmek daha iyi olur diye düşünüyorum.