GameBooster GB-277GCF alınır mı?

Gibraltar

Decapat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
1500R curved bir monitör almak istiyorum. Bu monitör iyi midir? Monitörün inceleme videosu da bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
1500R Curved bir monitör almak istiyorum. Bu monitör iyi midir? Monitörün inceleme videosu da bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Game Booster önermiyoruz daha kendini kanıtlamadı ViewSonic gibi markalara yönelin bence.

1500R curved bir monitör almak istiyorum. Bu monitör iyi midir? Monitörün inceleme videosu da bu:

Rampage, Gamepower, GameBooster, Everest gibi markaların ömrü uzun olmadığı için önermiyoruz.

Hayır Gamepower, Gamebooster. James Donkey gibi markalara bulaşmayın genelde hepsi kalitesiz ve çabuk bozulan ürünler. Ayrıca donanım arşivi bir fanboy ona para veriyorlar ve o da bu dandik ürünleri öve öve bitiremiyor tavsiyem hiç böyle ürünlere bulaşmayın.
ben fiyatına göre iyi özellikleri olduğunu düşünüyorum
Zaten sizi etkileyen şey fiyatı sanırım. Bu ürünü kullanma süreniz maksimum 1 yıl.

Hayır Gamepower, Gamebooster. James Donkey gibi markalara bulaşmayın genelde hepsi kalitesiz ve çabuk bozulan ürünler. Ayrıca donanım arşivi bir fanboy ona para veriyorlar ve o da bu dandik ürünleri öve öve bitiremiyor tavsiyem hiç böyle ürünlere bulaşmayın.
peki sizin bu özelliklere sahip 2000 tlye önerebileceğiniz monitör var mı?

Öncelikle daha önce kullanmadığımı belirtmek istiyorum. Kullanmadığım için kötülemem doğru olmaz fakat ben bu markayı araştırdığımda yeterince bilgiye ulaşamıyorum bu da firmanın kendini kanıtlamadığı anlamına geliyor. Bir ürünün tanınırlığı farklı, kendini kanıtlaması farklı. Mesela ASRock anakartlar Türkiye'de pek yaygın değil fakat basit bir aramayla kaliteli bir marka olduğunu anlayabiliyorsunuz. GameBooster'a baktığımda malesef böyle bir şey söylemek mümkün olmuyor. Kendini kanıtlamış bilindik markalara yönelmek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı