Samed Karaca Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 Yer İstanbul 15 Nisan 2020 #1 GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G3030B ITOPYA'da. www.itopya.com 400 TL bütçem var bu kasa alınır mı?
GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA GAMEBOOSTER GB-G3030B RGB USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G3030B ITOPYA'da. www.itopya.com 400 TL bütçem var bu kasa alınır mı?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 15 Nisan 2020 #2 MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 100M ITOPYA'da. www.itopya.com
MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 100M ITOPYA'da. www.itopya.com
S.AVCI Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #3 Bütçenizi 50tl kadar arttırıp bu kasayı almanız daha iyi olur. Cooler Master MasterCase Pro3 USB3.0 x 2 MiniTower MATX Fiyatı Cooler Master MasterCase Pro3 USB3.0 x 2 MiniTower MATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Bütçenizi 50tl kadar arttırıp bu kasayı almanız daha iyi olur. Cooler Master MasterCase Pro3 USB3.0 x 2 MiniTower MATX Fiyatı Cooler Master MasterCase Pro3 USB3.0 x 2 MiniTower MATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #4 Bu marka eskiden Powerboost'du sanırım ben onun G1010B kasasını 2 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorunu çıkmadı.
Bu marka eskiden Powerboost'du sanırım ben onun G1010B kasasını 2 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorunu çıkmadı.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 15 Nisan 2020 #5 Zalman i3 Serisi Mesh Panel Beyaz Led Fanlı USB 3.0 Kasa, 4 Adet, 12 Cm: Amazon.com.tr Full mesh ve 4 fan ile birlikte geliyor.
Zalman i3 Serisi Mesh Panel Beyaz Led Fanlı USB 3.0 Kasa, 4 Adet, 12 Cm: Amazon.com.tr Full mesh ve 4 fan ile birlikte geliyor.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 15 Nisan 2020 #6 Kasanın önü mesh, iyi bir hava akışı olacaktır. Lakin işin kalite ve dayanıklılık kısmında önermem. Benim önerebileceğim kasalar şu şekildedir: Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com İçerisinde 1 fan çıkıyor, bunun egzoz fanı olarak kullanabilirsiniz. Yanına Phanteks gibi firmaların fanını alıp hava akışını gözle görülür derece arttırabilirsiniz. Sharkoon Pure Steel Black USB 3.0 Temperli Cam ATX Siyah Mid Tower Gaming Kasa - incehesap.com Kasa hakkında yorum yapmaya gerek yok, görüyorsunuz anlatmaya gerek yok Fan konumları gayet güzel, değiştirmek gerekmiyor. Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik İlla RGB olsun, ama hava akışı da iyi olsun dersen tercih edebilirsin.
Kasanın önü mesh, iyi bir hava akışı olacaktır. Lakin işin kalite ve dayanıklılık kısmında önermem. Benim önerebileceğim kasalar şu şekildedir: Sharkoon RGB Flow ARGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com İçerisinde 1 fan çıkıyor, bunun egzoz fanı olarak kullanabilirsiniz. Yanına Phanteks gibi firmaların fanını alıp hava akışını gözle görülür derece arttırabilirsiniz. Sharkoon Pure Steel Black USB 3.0 Temperli Cam ATX Siyah Mid Tower Gaming Kasa - incehesap.com Kasa hakkında yorum yapmaya gerek yok, görüyorsunuz anlatmaya gerek yok Fan konumları gayet güzel, değiştirmek gerekmiyor. Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB Fanlı, USB 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik İlla RGB olsun, ama hava akışı da iyi olsun dersen tercih edebilirsin.