GameBooster GB-G3030B kasa alınır mı?

Ya, bu fiyata kasa arıyorum. Kasamın içi küçük sayılır. Şu anki kasam Thermaltake V2 Plus. Almak istediğim kasanın önü falan da mesh olunca aklıma yattı açıkcası. Önündeki fanları söküp yerine Arctis P12 falan takacağım. Aynı zamanda arka tarafa da. Sizce iş görür mü? Kullananlar varsa kasanın içi geniş mi? Genişliği göz önünde bulunduruyorum.

Malzeme kalitesi olarak kötü hava akışı iyi genişliği de fena değil pişman etmez sizi ama alternatifler bakılabilir.

Hayır, alınmaz.

Zalman t7, Zalman S2, Zalman n2, Dark diamond Pro mesh...

T7'de 2 fan var+plastik cam var. S2 dediğinizde 1 fan var+plastik cam var. N2 dediğinde 3 fan var lakin yarısı mesh+üstü tamamen kapalı+plastik cam var. Arkadaşın attığında hem Full mesh+temperli cam+üstü tamamen açık+RGB aydınlatma mevcut. Baştan başa rezalet bir öneri listesi. Hangi kafayla yaptınız anlaması güç. Sanırım marka fan boyluğu. Dark diamond belki attığı kasayla baş başa gider ama onda bile plastik cam var. Ve artı olarak sabit LED'ler var. Kapanmıyor bile. Utanarak okudum.

Şu an kullanıyorum hiçbir ses yok ?
Sizde ürünün sorunsuz çalışması, kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca gamebooster yerine gametech marka kasa önermişsiniz. Hiçbir farkı yok ki? Aynı kalitesiz ürünlerden.
T7'de 2 fan var+plastik cam var. S2 dediğinizde 1 fan var+plastik cam var. N2 dediğinde 3 fan var lakin yarısı mesh+üstü tamamen kapalı+plastik cam var. Arkadaşın attığında hem Full mesh+temperli cam+üstü tamamen açık+RGB aydınlatma mevcut. Baştan başa rezalet bir öneri listesi. Hangi kafayla yaptınız anlaması güç. Sanırım marka fan boyluğu. Dark diamond belki attığı kasayla baş başa gider ama onda bile plastik cam var. Ve artı olarak sabit LED'ler var. Kapanmıyor bile. Utanarak okudum.
"Malzeme kalitesi" denen bir şey var. Asıl siz hangi kafayla bu yazıyı yazdınız.

Sizde ürünün sorunsuz çalışması, kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca Game Booster yerine Gametech marka kasa önermişsiniz. Hiçbir farkı yok ki? Aynı kalitesiz ürünlerden.

"Malzeme kalitesi" denen bir şey var. Asıl siz hangi kafayla bu yazıyı yazdınız.

Ön yargı ki ne ön yargı. Victor arkadaşın kullandığı kasayı bende kullanıyorum. Malzeme kalitesi olarak gayet iyi. Gittim Cooler Master kasalara baktım yine aynı malzeme kalitesi. Hepsi Çin'de yaptırıp üzerinde etiket basıyor. Bu A dan Z'ye böyle. Hiçbir markanın hayranlığını yapmaya gerek yok. Ha logoya para vermek hoşunuza gidiyordur. Orasını bilemem tabii :)

Sizde ürünün sorunsuz çalışması, kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca gamebooster yerine gametech marka kasa önermişsiniz. Hiçbir farkı yok ki? Aynı kalitesiz ürünlerden.

Ya cidden markaya çok takılıyorsunuz. Ben bu kasa nasıldır diye soruyorum. Havalandırması nasıldır diye? Ayrıca fanları Arctis P12 ile değiştireceğimi de belirtmişim. Gelmişsiniz, kafa ağrıtır gibi yorumlar yapıyorsunuz. Önden hava giriş-çıkış'ı nasıl yok? Önü tamamen mesh yapıya sahip. Arctis yapınca emin olun gayet güzel hava alır diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı