GameBooster GB277GCQ alınır mı?

İyi akşamlar arkadaşlar herkese 2K 144Hz monitör arıyorum da bulabildiğim en uygun fiyatlı ürün bu oldu. Ekran kartım RX 6700 bu arada 1080p monitör kullansam performans düşüşü yaşar mıyım?
Bahsettiğim ürün: GameBooster 27" GB-277GCQ 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA QHD Pivot Freesync ve G-sync Uyumlu Curved Gaming Monitör | ITOPYA
Gamebooster, Gamepower, Rampage (bazı rampage ürünleri alınır istisna olarak), James Donkey, Turbox, Izoly den bir şey alınmaz.

O aralıkta dandik 2K modelleri var bildiğim kalitelisinden 1080 devam edin derim. Ben XT kullanıyorum 1080P performansı daha çok hoşuma gitti ayrıca.

Hani çok isterseniz belki bu alınabilir kötünün iyisi diyorlar

İyi akşamlar arkadaşlar herkese 2K 144Hz monitör arıyorum da bulabildiğim en uygun fiyatlı ürün bu oldu. Ekran kartım RX 6700 bu arada 1080p monitör kullansam performans düşüşü yaşar mıyım?
Bahsettiğim ürün: GameBooster 27" GB-277GCQ 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA QHD Pivot Freesync ve G-sync Uyumlu Curved Gaming Monitör | ITOPYA
Performans dususu almazsiniz aksine FPS artar. (Tabi cozunurluk daha az o ayri konu). VA veya curved olmayacak sekilde IPS panel yuksek HZ FHD veya giris seviye QHD IPS bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı