Gamed ile oyunlarda gecikme ve takılma sorunu

70409

Kilopat
Xinput modda yani doğrudan takıp kullanacaksanız gerek yok. Gamepad üzerinde özelleştirme yapacaksanız kurabilirsiniz.
Xinput modda kullanıyomda hocam nedense eskiden olmazdı format atınca oyunlarda gamepadla oynarken takılmalar oluyor, gecikmeler oluyor tuşlara basınca hemen algılamıyor, driver kurdum gine değişen bi fark olmadı. Acaba pili mi bitmeye başladı ? Pek oynamıyorum da pil durduğu yerde de bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli bir pil kullanmanızda fayda var. Mesela Duracell veya Panasonic. Bir de alıcı ile kontrolcünün çok uzak olmadığına ve alıcının görünür bir yerde olduğundan emin olun.
Hocam kontrolcü uzak degil hatta USB'yi kasanın önüne takıyorum da baktım pillerin şarjı baya azalmış, bende şarja taktım şarj oluyor. Olsun bakacam o zaman nasıl olacak, bu arada 2400 Varta msrks şarj olan pil kullanıyorum. Abi bu arada bir şey fark ettim driver kurmayınca gameped titreşimi o kadar etkili çalışmıyor, kurmadan driver titreşimin çalışmasını sağlayabilir miyim? Logitech'in yazılımı pek iyi değil sorunlar oluyor sanarsın kol bozuldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı