Gameekstra Güvenilir mi?

omerkose_12

Hectopat
Daha fazla  
Gameekstra'yı hepiniz biliyorsunuzdur mutlaka. Her neyse konuya geleyim; Gameekstra'dan bir gaming PC alacağım. Güvenebilir miyim sizce? Daha önce çok alışveriş yaptım ve hiçbir sıkıntı çıkmadı ama bir bilgisayarcıyla görüştüm ve internetten alınan bilgisayarlar boş geliyor falan diye bir şey söyledi. İlk inanmadım, sonra da bir tereddüte düştüm. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Konuştuğun bilgisayarcı büyük ihtimalle bakkaldır. Bilgisayarı kendisi toplamak için öyle söylemiştir. Gameekstra hakkında fazla bilgim yok ama güvenilir diye biliyorum. Herkesin vereceği tavsiyeyi vereyim. Hazır bilgisayar almayın. Bütçenizi belirtin biz yardımcı olalım. Aynı fiyata çok daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.

Ben 1 gün önce monitör siparişi verdim. İsterseniz geldiğinde geri dönüş yapabilirim. Ve bundan önce arkadaşım sensei raw almıştı. Sıkıntısız eline ulaştı.

2015'de fare ve fare altlığı satın aldım. Sıkıntısız, hızlı bir şekilde ulaştı.

Ben de HyperX Cloud Core kulaklık siparişi verdim. Önümüzdeki hafta içerisinde gelecek.

Site güvenilir fakat bir masaüstü bilgisayarın kargolanmada başına gelebilecek sayısız şey olduğu için kargoda olan bir sıkıntıda verecekleri güvence hakkında bir bilgim yok canlı destekten yardım alabilirsiniz.

HyperX Cloud II Kulaklığımı GameEkstra'dan aldım. Ufak bir jak problemi vardı. Aradım, faturadaki adrese göndermemi istediler. Gönderdim, Sorunu çözüp kulaklığımı geri gönderdiler. Garanti konusunda bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum

Türkiye'de GameEkstra kadar güvenilir pek marka yok. Özellikle ekipmanları yurt dışı fiyatına çok yakın satıyorlar ve ürünlerinin arkasında duruyorlar.

Forumlarda ve şikatetvar'da okuduğum kadarıyla ürünü sattıktan sonra ilgilenmeyen, müşteri memnuniyetine önem vermeyen, herhangi bir sıkıntıda geri dönüş yapmayan bir firma.Oldukça çok şikayet var.Ürün eline eksiksiz ve hatasız olarak ulaşırsa iyi, ama bir sıkıntı çıkarsa başını ağrıtacak bir firma.

Satılan ürünlerin bir kısmı Hepsiburada üzerinden de satılıyor. Hepsiburada'dan alırsanız Gameekstra ile uğraşmanıza gerek kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…