Gameekstra güvenilir mi?

Güvenilir olduğunu düşünüyorum bir süre önce oyun kulaklığımı aldım. Asıl problemin satış sonrası destek olduğunu duydum o yüzden iade düşünmüyor ve aldığınız şeyin ileride siteye değil teknik servisine göndermeyi becerebilecekseniz neden olmasın?

Monitör dışındaki konularda güvenilebilir. Monitör için önermiyorum, açılmış ve ölü pixelli monitörü 0 ve haberleri yokmuş gibi sattılar. Geri iade için bir sıkıntı çıkartmadılar ama yine monitör için bulaşılmaması gereken bir firma olduğunu düşünüyorum.
Not : Monitör dışında aldığım hiç bir üründe sıkıntı yaşamadım.

Sensei 310 mouse aldım, her ne kadar mouse u beğensem de Rival 600 daha cazip geldi ve değişim istedim. Kutusu açılmış bahanesiyle ne değişim ne iade kabul etmediler. Başlarına bela olmak seçeneklerden biriydi ama aldığım mouse da kötü olmadığı için uğraşmamaya karar verdim.
Genel olarak firmanın tavrı, satışı yaparım gerisi beni ilgilendirmez şeklinde. Ya internet üzerinden satış yapmanın avantajlarını kullanmayacaksın, kazancını cebine atmayacaksın yada bunlardan faydalanıyorsan internetten alışveriş yapmanın haklarını da yerine getireceksin.
Ürünü anında gönderiyolar, hiçbir sıkıntı yok fakat ben oradan alışverişi tavsiye etmem. Genel olarka 20-30 daha ucuz oluyor ürünler ama satış sonrası hizmetleri sebebi ile ürüne ödediğiniz paranın ziyan olması ihtimalini de göz önünde bulundurmak lazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı