Gameekstra'dan Alınan Hyperx Cloud Stinger Defolu Çıktı

Frozer

Hectopat
Ben Gameekstra'dan kulaklık sipariş ettim, markası başlıkta yazıyor. Kutusundan çıkardım inceliyordum ve 2 kulaklık süngerinde de delikler var. Yani defolu, ne yapmam gerek? Arasam ne yapacaklar ki?

received_2132447733451994.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz durumlara karşı ürünlerin kutu açılımı sırasında video kaydı yapmanız iade veya değişim taleplerinde büyük yarar sağlayacaktır. Şu an içinse yapabileceğiniz tek şey Gameekstra ile iletişime geçip fotoğrafları göndermek.

Bu tarz durumlara karşı ürünlerin kutu açılımı sırasında video kaydı yapmanız iade veya değişim taleplerinde büyük yarar sağlayacaktır. Şu an içinse yapabileceğiniz tek şey Gameekstra ile iletişime geçip fotoğrafları göndermek.
Nerden bilebilirimki 2 kulaklık süngerinde de var şansım yok ya benim. Akşama arıyacağım.
Tüketici mahkemesine başvurursun ya da elinde kalır.
Sakın Gameekstra'dan bir şey almayın.

Neden GameEkstra'dan bir şey almayalım? Adamlar ithalatçı, ürünleri açıp bakmıyorlar nereden bilsinler.

Benim 2 defa alışverişim oldu bir sıkıntı yaşamadım. Hatta birinde kargosuyla ilgili bir sıkıntı oldu aradım gayet ilgili davrandılar. Siz de arayın düzgünce değişimini sağlayacaklardır.

Neden GameEkstra'dan bir şey almayalım? Adamlar ithalatçı, ürünleri açıp bakmıyorlar nereden bilsinler.

Benim 2 defa alışverişim oldu bir sıkıntı yaşamadım. Hatta birinde kargosuyla ilgili bir sıkıntı oldu aradım gayet ilgili davrandılar. Siz de arayın düzgünce değişimini sağlayacaklardır.
Zaten kutu bile yanlış çıktı kablolarıyla oynanmış gibiydi actıgımda.

Dostum bence sen bu kadar abartmadan önce GameEkstra ile iletişime geç. Arkadaşın dediği gibi adamlar üretmiyor sadece satıyor. Bu gibi durumlar olabilir. Ayrıca bu sana saygısızlık yapma hakkı vermez. Terbiyeni takınman dileği ile.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı