Gameekstra'dan Alınan Hyperx Cloud Stinger Defolu Çıktı

GameEkstra ile bir sıkıntınız varsa gerekli yasal süreci başlatabilirsiniz burada karalama yapmanıza gerek yok. Zaten biz GameEkstra'yı iyi biliyoruz sıkıntı etme, paşa gönlünü ferah tut. Doğru yolu gösteriyoruz haddini aşıyorsun, demekki doğru yol aramaya gelmemişsin.
 
Aradım şubesini bana dedikleri şey Kadıköye getirin yardımcı olalım. Ben uzakta oturuyorum dedim o zaman yapacak bir şey yok dediler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adamlar evine servis göndersin istersen? Terbiyeli olursan sevinirim. Küfür ile hakaret ile bir yere varamazsın.
 
Haklı durumdayken kendini haksız duruma düşürüyorsun. İnternetten almışsın zaten, 14 gün içinde ürün kusursuz olsa bile iade edebilirsin. Firmayla iletişime geçip iade işlemlerini başlatmak yerine burada suçu, günahı olmayan, sana yardımcı olmaya çalışan insanlara hakaret ediyorsun. Bu ne öfke? Bir senin aldığın ürün mü kusurlu çıktı bu dünyada? Hak etmişsin. Bu kafayla o aldığın ayıplı ürünler de elinde kalır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı