GameExtra'dan i5 6500 ve GTX 1060 3GB hazır sistem alınır mı?

O kart yurt dışında 600-700 dolar arasında satılıyor. Burada en fazla 3 bin TL. Daha pahalıya satanda var. Ama ülkemizde standart fiyatı 2600-2700'e geliyor. Ayrıca o kart standart versiyon. OC Edition olanı biraz daha pahalı. O kartı 2100 TL'ye satanda var burada. Küçük işletmeler vergisiz getirip satıyor bazen.
Yanlış mı gördüm acaba? GTX 1070'i sanki 2.000₺ civarında görmüştüm. Fakat bu 1080 yinede 3.000 arasında seyrediyor, sistemin bu kadar ucuz olması garip.

Vatan Çakkal'dan bakarsan normal :) Onlar anormal satış yapıyorlar bildiğimiz üzere.
Google
Baksana yine yazmış olduğum fiyat aralığında bu ekran kartı, hadi belki ilk çıktığında bu fiyatları gördüğüm için aklımda öyle kalmıştır diyeceğim de o da yok. Ama bu sistem nasıl hadi düz 5.000TL oluyor onu kavrayamadım? Sinerji kafamı karıştırdı. :)

Monitör hariç gamextraya sonuna kadar güvenebilirsin. Ölü piksel çıkınca başlarından savıyorlar yetkili firmada aldığın yere git diyor arada kalıyorsun öyle monitörün elinde patlıyor yakın arkadaşımın başına geldi ama onun dışında ekipman donanım kısacası monitör harici bir sorun yaşamadık.

Monitör hariç gamextraya sonuna kadar güvenebilirsin. Ölü piksel çıkınca başlarından savıyorlar yetkili firmada aldığın yere git diyor arada kalıyorsun öyle monitörün elinde patlıyor yakın arkadaşımın başına geldi ama onun dışında ekipman donanım kısacası monitör harici bir sorun yaşamadık.
Orada yaşanan sorunların büyük bir kısmı Monitör'den dolayı zaten.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı