GameFix güvenilir mi?

Vallaha kanka gelip gamefix güzellemesi yapmak değil amacım ama FIFA hesabı aldım 1 ay boyunca kullandım kullanıyorum bir ara şifresi değişti aha dedim gamestore gibi yerdeki gibi oldu dedim adamlar güvenlik için şifreyi değiştirmiş tekrar attılar çok sorunsuz şekilde oynuyorum bende bir 500TL'lik yeni harcama yapmayı düşünüyorum tekrardan.

Arkadaşımın önerisi üzerine aldım ve şu ana kadar hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım, alacak olanlara tavsiye ederim.

Gamefix üzerinden 3 adet oyun aldım hesaplar sorunsuz geldi. Daha oyunları test etme fırsatım olmadı ama güvenilir bir site, hikayeli oyuna 700 lira verip silmektense çok daha uyguna alıp oynanır. Sonuç olarak orijinal oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba ben cyberpunk 2077 oyununu bu site üzerinden satın aldım ve sağolsunlar bir gün içinde oyunun olduğu Steam hesabını e postama gönderdiler ama hem PC mi yeni aldığım için ve hem bilgisayardan anlamadığımdan korkup indirmedim oyunu yüklersem bir sorum olurmu acaba, oyunu yüklersem virüs yada kişisel bilgilerin çalınması gibi bir durum olurmu, şimdiden teşekkürler.

Hocam selamlar. Steam üzerinden indireceğiniz için hiçbir sorun çıkmayacaktır. Tek sorun o hesabı sizden alabilirler geri. Zaten konumuz bu yönde. Eğer Steam üzerinde ana oyun kayıtlıysa yani üstüne tıkladığınızda fotoğrafıda varsa hiçir sorun yok. Steamden PC'nize bir şey bulaşmaz.

Çok teşekürler hocam oyunu indirdim 1 haftadır sorunsuz oynuyorum site güvenilirdir

Hocam bu hesapları başkaları da kullandığı için FİFA da oyuna girdiğinizde kadro değişimiyle falan karşılaştınız mı?

Hocam aynı hesapları birden fazla kişiye veriyorlar ya FİFA da oyuna girdiğin zamanlar kadrolarda değişim sıkıntısı yaşadın mı ve offlıne oldugu ıcın kadrolar güncel oluyor mu?

Hocam ilk başta Online giriş yapıp güncel kadroları indirdim offline a aldım hala oynuyorum 2024'ü de aldım oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…