Çözüldü GameGaraj 10100F sistemde görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Daha fazla  
Selam. GameGaraj'dan sistem aldım.
Ekran kartını taktım. Sonra 6 pin güç kablosunu taktım.
Fanları dönmeye başladı sistem çalıştı ama bir türlü görüntü gelmedi nedeni ne olabilir ne yapmam lazım?
ASUS TUF GTX 1650.
10100F.
16GB Gskill Rispavj RAM.
H410M-K anakart.
Bu arada kabloda sıkıntı yok. Önceki sistemime taktım ve çalışıyor. Ekran kartında bir sıkıntı olabilir mi?
@Yener K.

Çözüm
RAM'ler yerine güzelce oturmuş mu elinle kontrol et derim parçaları ve kabloları.
@kino hocam sağ olun. RAM'leri taktım çıkardım olmadı. Yerlerini değiştirdim bu sefer çalıştı.
Windows'u da kurdum. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler. @Kokona Shiki @mstfaozder.

Aynen bunu bugün bir videoda görmüştüm PC açılmayınca adam RAM'larin yerini değiştirdi açıldı.
Bu arada GameGaraj kendi PSU sunu kullanıyor diye biliyorum ileride sıkıntı çıkarabilir şimdiden hazır olun.

Aynen bunu bugün bir videoda görmüştüm PC açılmayınca adam RAM'larin yerini değiştirdi açıldı.
Bu arada GameGaraj kendi PSU sunu kullanıyor diye biliyorum ileride sıkıntı çıkarabilir şimdiden hazır olun.
Evet kendi PSU'ları ama kalitesiz değiller, içiniz rahat olsun.
Ki sorduğumda "garanti kapsamı içerisinde." dendi. Sorun çıkmaz yanii.

Evet kendi PSU'ları ama kalitesiz değiller, içiniz rahat olsun.
Ki sorduğumda "garanti kapsamı içerisinde." dendi. Sorun çıkmaz yanii.

İsterseniz forumda araştırabilirsiniz maalesef kalitesiz çok konu var bununla ilgili.

Tabii ki Rampage Hadron platoon gibi değil ama bir FSP de değil.

Konu derken önerilmiyor son attığımı da okuyup yazarsanız sevinirim.

Bu sadece bir örneği :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı