Çözüldü GameGaraj 10100F sistemde görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Daha fazla  
Selam. GameGaraj'dan sistem aldım.
Ekran kartını taktım. Sonra 6 pin güç kablosunu taktım.
Fanları dönmeye başladı sistem çalıştı ama bir türlü görüntü gelmedi nedeni ne olabilir ne yapmam lazım?
ASUS TUF GTX 1650.
10100F.
16GB Gskill Rispavj RAM.
H410M-K anakart.
Bu arada kabloda sıkıntı yok. Önceki sistemime taktım ve çalışıyor. Ekran kartında bir sıkıntı olabilir mi?
@Yener K.

Çözüm
RAM'ler yerine güzelce oturmuş mu elinle kontrol et derim parçaları ve kabloları.
Normalde bu ekrana görüntü gelmemesi; RAM'i çıkarıp taktığımda, RAM'larin slotuna tam oturmamasındandı. Bende bu olaydan sonra her bu olayı söyleyen kişiye bunu yap diyorum ama senin durum biraz farklı bence. Nedenini bilmemkteyim, kusura bakma. Ama bir dene belki olur.

Bende öyle dedim son mesajımda ?

Hocam pek bir bilgim yok bende çıt diye açıldı çıt diye kapandı. Konu açarsanız bilenler çıkacaktır.
Hocam çift taraflıymış. İlk ramleri sökmeye çalıştığımda birini açıp diğer tarafı açmadan ramleri çıkarttım. Şimdi bu etiket tarafı CPU fan yerine gelecek şekilde taktım ve hemen oturdu. Şimdi bir deneyeceğim.
Hocam elimde eldiven yoktu ve kasayı yatırdığım zemin halı idi. Statik elektrik ihtimaline karşın ne yapmam gerekir daha bilgisayarı açmadım. @SeyidFalan @Azulaa

Ramin yerlerini değiştirdim. Ardından kasayı geri kaldırdım gerekli girişleri taktım ve PSU power kapattım kablosunu söküp öndeki açma tuşuna 2 kere 10 saniye basılı tuttum. Ardından arkadaki psu power açtım ve bilgisayarı açtım. Şuan açıldı. Yardımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
DIMM A2 ve DIMM B2 slotlarına mı taktınız RAM'leri?
2 Slot var zaten. RAM'leri değiştirdim.
Sevindim hocam adınıza. Bir süre açılmayınca bayağı korkmuştum .

Adam cevap olarak bekleyin yazmış ne bu yemek tarifi mi bekleyerek hangi teknolojik problem çözülür iyice saçmalamışsınız. Çıkar tak yapacaksın kardeşim bu kasa işi böyle. Deneme yanılma işin özeti. Öyle bekleyerek dua okumayla teknolojik sıkıntın çözülmez

Artı -1 Eksi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…