GameGaraj Aigo PSU nasıl?

Pollux Apu Pro, Pollux 3T-10 gibi giriş seviyesi sistemlerde kulllanılabilir gibi. Gamegaraj daha üst seviye sistemlerinde farklı markaların güç kaynaklarını kullanıyor.
Pek öyle değil açıkçası. Bu sistemde bile Aigo kullanmışlar. 10.000 üstü sistemlerde değiştiriyorlar sanırım.

450W olan modelini mayıs ayından itibaren kullanıyorum. Henüz bir sıkıntım yok olmasını da istemem. Şu ana kadar 2 kişide sorun çıkmış ve GameGaraj'ın sorunu anında çözdüğünü okumuştum. Geçenlerde PC hocası YouTube kanalında bu PSU'dan bahsetmişti. Sitenin ismini hatıralyamıyorum fakat PSU sertifikalarına baktığımız siteden kontrolünü sağlayarak bilgi veriyordu.
Plugloadsolutions ilgili site. Verimlilik ile ilgili bahsettiğiniz sertifika. Sadece verimlilikle ilgili. PSU'nun güvenilirliğini kanıtlamıyor.

Korumaları hakkında bilginiz var mı?
Korumaları kendi sitesinde bile belirtilmemiş ama,
1608542134317.png

yonga denetleyicisinin datasheetine baktığımız zaman datasheet bulamıyoruz. En azından ben bulamadım. Bir ek daha vereyim, aynı yonga denetleyicisinin kullanıldığı başka bir güç kaynağı olan Chieftec GPS450C'de kontrolcüye bağlı OVP ve UVP var, bu da pek bir şey ifade etmiyor. Bunda da muhtemelen öyle.

Üretici ile ilgili birkaç bilgi var, onları da Nanjing Huaqi veya Aigo şeklinde aratarak bulabilirsiniz.
Bu kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı