- Makaleler
- 10
İşçilik biraz düşük kalite gibi. Grup düzenlemesi var sanırım. PCB'de lehimler kötü değil gibi yine de.Eki Görüntüle 792723
İç yapı burada.
İşçilik biraz düşük kalite gibi. Grup düzenlemesi var sanırım. PCB'de lehimler kötü değil gibi yine de.Eki Görüntüle 792723
İç yapı burada.
Pek öyle değil açıkçası. Bu sistemde bile Aigo kullanmışlar. 10.000 üstü sistemlerde değiştiriyorlar sanırım.Pollux Apu Pro, Pollux 3T-10 gibi giriş seviyesi sistemlerde kulllanılabilir gibi. Gamegaraj daha üst seviye sistemlerinde farklı markaların güç kaynaklarını kullanıyor.
Plugloadsolutions ilgili site. Verimlilik ile ilgili bahsettiğiniz sertifika. Sadece verimlilikle ilgili. PSU'nun güvenilirliğini kanıtlamıyor.450W olan modelini mayıs ayından itibaren kullanıyorum. Henüz bir sıkıntım yok olmasını da istemem. Şu ana kadar 2 kişide sorun çıkmış ve GameGaraj'ın sorunu anında çözdüğünü okumuştum. Geçenlerde PC hocası YouTube kanalında bu PSU'dan bahsetmişti. Sitenin ismini hatıralyamıyorum fakat PSU sertifikalarına baktığımız siteden kontrolünü sağlayarak bilgi veriyordu.
Korumaları kendi sitesinde bile belirtilmemiş ama,Korumaları hakkında bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.