GameGaraj aqarius 5A sistem alınır mı?

Bütçe
6000-6600

berkschte

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle cümleten selamünaleyküm. Şimdi ben GameGaraj aqarius 5A sistem almayi dusunuyorum. Özelleştirdim bazi parcalari boyle alınır mı? Sizce ekran karti INNO3D GTX1660 Ti RGB olan modeli benim en fazla aylik 600 TL verebilirim. Taksit olarak simdi ben sistemi iyi buldum, taksit fiyati aylik 597 lira ve bir de bir şey sormak istiyorum. Netac SSD guvenilir mi ya da SSD secmiyeyim? Sonra kendim mi alayım ne diyonuz? SSD'yi degistirim mi? Bir de PSU GameGaraj'ın olduğu için pek guvenmiyorum. Sizin diyeceginiz bir şey var mı? Bir de size alacağım diger seyleri söyleyeyim onlarda iyi mi?
Monitör: James Donkey 144Hz 1ms 24 inc.
1399 TL.
Kulaklık: Gamepower kizaru 7.1
355 TL.
Klavye: Gamepower Ogre RGB Red Switch.
289 TL.
Mouse: SteelSeries Rival 3♡
319 TL.
Cevablariniz için simdiden teşekkürler.

Screenshot_20210207-135452.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamegaraj psu'ya güvenmeyip Gamepower ekipmanlara güvenmek. wow
Gamepower almayın diyorlar şimdi baktım.Bundan başka ekipman öneriniz var mı?
SSD fena değil ama ısınma sorunu yaşayan kullanıcılar mevcut. İptal edip dışarıdan SSD alabilirsiniz.

İşlemci olarak daha güncel bir model seçmenizi öneririm.

Güncel model derken?
SSD fena değil ama ısınma sorunu yaşayan kullanıcılar mevcut. İptal edip dışarıdan SSD alabilirsiniz.

İşlemci olarak daha güncel bir model seçmenizi öneririm.

6621 TL.

Son düzenleme:
GameGaraj PSU'ya güvenmeyip Gamepower ekipmanlara güvenmek.

Aquarius 5A'da FSP AHBC bulunuyor Aigo PSU değil.

Güncel model derken?

İşlemci olarak R5 3600 seçebilirsiniz, SSD'yi iptal edip dışarıdan bunlardan birini alabilirsiniz.

Aquarius 5A'da FSP AHBC bulunuyor aigo PSU değil.

İşlemci olarak R5 3600 seçebilirsiniz, SSD'yi iptal edip dışarıdan bunlardan birini alabilirsiniz.

Peki ben 120 GB M.2 SSD alıp 1TB HDD alsam mantıklı olur mu?

SanDisk SSD alınmaz diyorlar doğru mu?

Peki öyle yapacağım. İşlemciyi AMD Ryzen 5 3600 yapacağım. O zaman ekran kartından kısmam gerekecek.
Klavyemi HyperX alloy Core RGB yaptım. Sizce alınır mı? Bunun dışında klavye önerileriniz var mı? 300-350 TL kulaklık öneriniz var mı?

Son düzenleme:
SanDisk SSD alınmaz diyorlar doğru mu?
Tam olarak doğru değil, SanDisk’in şu an tek sorunlu bilinen modeli var o da SSD Plus ancak benim attığım Ultra modeli sorunlu değil ve çok daha kaliteli.

Peki öyle yapacağım. İşlemciyi AMD Ryzen 5 3600 yapacağım. O zaman ekran kartından kısmam gerekecek.
Klavyemi HyperX alloy Core RGB yaptım. Sizce alınır mı? Bunun dışında klavye önerileriniz var mı? 300-350 TL kulaklık öneriniz var mı?
Kulaklık için ayrı konu açarsanız daha sağlıklı öneri yapabilirim. Konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olurum.

Kısmı olarak doğru. İyi yaptıkları SSD'ler de var ancak kronik sorunlu modelleri de var, SanDisk SSD Plus, SU6xx serisi gibi. Arkadaşın attığı SSD'yi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, hiçbir sorunu yok.

Peki. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Tam olarak doğru değil, SanDisk'in şu an tek sorunlu bilinen modeli var o da SSD Plus ancak benim attığım Ultra modeli sorunlu değil ve çok daha kaliteli.

Kulaklık için ayrı konu açarsanız daha sağlıklı öneri yapabilirim. Konu açıp beni etiketlerseniz yardımcı olurum.

Konuyu açarım. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Beni Gamepower ekipmanlardan kurtardınız.😄
Aynı fiyata hem 500 GB hafıza ve güvenilir. İşte bu çok daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı