GameGaraj Aquarius 5T11 sistem alınır mı?

Talha murat

Kilopat
Makaleler
1
Yer
BURSA
Bende M.2 SSD var o yüzden alacağım sistemdeki SSD'yi ya çıkaracağım çıkmıyorsa da satacaktım toplamda 10.500 TL bütçem var ben de indirimde iken Aquarius 5T11-6500XT(PCIE4.0) - Game Garaj aldım fakat anakartı kötü diyen var ekran kartı kötü diyen var, sizce iptal etmeli miyim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    64,7 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı marka olarak iyi de model olarak bilemem, soğutmasına bağlı. İyi performans sağlarsa soğutma konusunda. Al derim.

Marka olarak en eski firmalardan biri.

Fakat tek fanlı olduğundan ileride sıkıntı çıkabilir. Bilemedim. Tek fanlı mı aslında onu da bilmiyoruz. Çift fanlıları da var. GameGaraj da parçaları göremememiz en büyük sıkıntı zaten.

Fakat tek fanlı olduğundan ileride sıkıntı çıkabilir. Bilemedim. Tek fanlı mı aslında onu da bilmiyoruz. Çift fanlıları da var. GameGaraj da parçaları göremememiz en büyük sıkıntı zaten.
ITX yazıyor, yani tek fanlı model.

ITX yazıyor, yani tek fanlı model.

Fakat tek fanlı olduğundan ileride sıkıntı çıkabilir. Bilemedim. Tek fanlı mı aslında onu da bilmiyoruz. Çift fanlıları da var. GameGaraj'da parçaları göremememiz en büyük sıkıntı zaten.

Fakat tek fanlı olduğundan ileride sıkıntı çıkabilir. Bilemedim. Tek fanlı mı aslında onu da bilmiyoruz. Çift fanlıları da var. GameGaraj'da parçaları göremememiz en büyük sıkıntı zaten.

Ekran kartı marka olarak iyi de model olarak bilemem, soğutmasına bağlı. İyi performans sağlarsa soğutma konusunda. Al derim.

Benim duyduğuma göre çok ısınan kart değilmiş tek fan olması problem yaratmaz dediler ben zaten 2.5 sene sonra satıp laptop alırım büyük ihtimal o zamana kadar idare etsin yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı