GameGaraj güvenilir mi?

• Konuyu başlatan HmK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 4.876
Güvenilir bir sitedir sorun çıkmaz. PSU FPS marka kendim kullanıyorum Gamegaraj.com'dan alışveriş yaptım bir sıkıntı yaşamadım. Ama o sistem pahalı. O fiyata B450 anakartlı bir sistem bulabilirsin. A320M anakartlarda overclook özelliği yok. Birkaç arkadaşı dışarda tutarak söylüyorum geçenlerde açtığım konuda arkadaş o PSU ile o sistem açılmaz demişti lakin aktif olarak kullanıyorum. Forumda şu PSU kullanmaz tarzında lafları ezberleyip burada akıllarınca şov yapıyorlar. Elbette ki Collermaster tarzı markalar tercih edilmelidir.

Hazır sistemlerimizin hepsinde, gerek default haliyle gerekse varyantlarda kullanıcının kendine özgü kişiselleştirmesiyle seçilecek farklı bileşenler dahil sistemdeki ilgili güç kaynağı tam stabil çalışmaktadır.
Sistemde seçilebilecek tüm ürünler ile sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
GameGaraj olarak gördüğünüz PSU'lar bizim için AIGO/DARKFLASH firması tarafından 80+ sertifikalı üretilmiş ürünlerdir.
Yukarıda ki açıklama GameGaraj açıklaması. Dedim özel olarak AIGO üzerinden üretiyorlar diye. Technopat b*k atma timi görev başında.

Kesinlikle güvenilir hocam. Müşteri memnuniyeti çok iyi. Sistemi aşağıya fotoğrafını koyduğum gibi
özelleştirirseniz fiyat 4025TL oluyor. Alacaksanız bu şekilde alın. Ben bu zamana kadar GameGaraj PSU'larında sorun yaşayan 1-2 kişi gördüm. Zaten GameGaraj onlara yardımcı olmuştu. Yinede PSU sizi korkuttuysa sistemi satın aldıktan sonra PSU'yu satarsınız ve FSP, Corsair gibi kaliteli bir PSU alırsınız.
Opera Anlık Görüntü_2020-07-26_131452_www.gamegaraj.com.png

PSU iyi değil. Herkes neden A320'ye kötü demiş anlamış değilim. Undervolt ve ya overclock yapmayacaksa bu sisteme B450'nin mantığı pek yok.
Lütfen söyler misiniz neye dayanarak iyi değil diyorsunuz. Eğer daha önce duymadığınız içinse apartmanın 8 katını da kahkaha atarak turlayacağım.

Hazır sistemlerimizin hepsinde, gerek default haliyle gerekse varyantlarda kullanıcının kendine özgü kişiselleştirmesiyle seçilecek farklı bileşenler dahil sistemdeki ilgili güç kaynağı tam stabil çalışmaktadır.
Sistemde seçilebilecek tüm ürünler ile sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
GameGaraj olarak gördüğünüz PSU'lar bizim için AIGO/DARKFLASH firması tarafından 80+ sertifikalı üretilmiş ürünlerdir.
Yukarıda ki açıklama GameGaraj açıklaması. Dedim özel olarak AIGO üzerinden üretiyorlar diye. Technopat b*k atma timi görev başında.
Hocam insanların almayın demesinin sebebi ülkemizde az kullanılıyor olması. İnsanların az bilinen bir markaya güvenememesi çok normal. Ben şahsen kaliteli olduklarını düşünüyorum PSU'larının.

Çünkü 20 yıllık EKSA Bilişim güvencesi altındasınız. EKSA Bilişimin kurucularından oluşan GameGaraj açılılalı yaklaşık 5 ay oldu buna rağmen Direkt olarak PSU ile sorun yaşayan yok. 1-2 tane belki.
Ben PSU'da sorun yaşayan 2 kişi gördüm. Biri bizim forumda diğeri de DA forumdaydı. GameGaraj bu iki arkadaşında Güç kaynaklarını yenileri ile değiştirmiş ve videolu kanıt sunmuş. Bu süreç iki arkadaşta da 3 gün sürmüştü.

Hocam insanların almayın demesinin sebebi ülkemizde az kullanılıyor olması. İnsanların az bilinen bir markaya güvenememesi çok normal. Ben şahsen kaliteli olduklarını düşünüyorum PSU'larının.
Fanboy değilim. Ama teknolojinin içindeysen EKSA ve GameGaraj'ı bileceksin bilmek zorundasın. Özellikle Donanım Arşiv ve PC hocası gibi kanalların defalarca videosu varsa. Benim sinirlendiğim konu, İnsanların bilmemesi değil araştırmaması. Ama klavye başında yazmak kolay işte. Lafım size değil bu arada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı