GameGaraj güvenilir mi?

Peki önerir misiniz? Bir sıkıntı çıkar mı? Bende biraz tırsmadım değil.

Tırsmanı gerektirecek bir mevzu yok. Müşteri hizmetleri gayet ilgili. Bana gelen üründe hiçbir kırık vs. olmadı. Hatta sürücüleri de kurabileceğimiz 16 GB'lık bir USB bile hediye göndermişlerdi yanında, benim çok hoşuma gitmişti. Yalnız ürün alacaksan ürün geldikten sonra muhakkak kontrol et, kargodan kaynaklı kırılma vb. olabilir. Hemen iletişime geçersin.

Güvenilir fakat genellikle SSD ve hele anakartları kalitesiz oluyor.
Edit : Laptop için demiyorum.

Muhteşem anakartları var.

BIOS tasarımı berbat. MSI veya ASUS tercih ederim. BIOSTAR anakartı Intel sistemlerde gördünüz değil mi? AMD sistemlerde MSI B450M-A PRO Max var.
Peki önerir misiniz? Bir sıkıntı çıkar mı? Bende biraz tırsmadım değil. .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

BIOS tasarımı berbat. MSI veya ASUS tercih ederim. BIOSTAR anakartı Intel sistemlerde gördünüz değil mi? AMD sistemlerde MSI B450M-A PRO Max var.

Hocam, ben zaten kötü diyorum. Millet bana Biostar iyi diyor. Her yoruma üzgün işareti atmışsınız, ne demeye çalıştığınızı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…