GameGaraj güvenilir mi?

Technopat F/P ürünlerinde ASUS B450M Dragon ya da MSI B450M-A Pro Max kullanıyordu. Uzun süredir PC toplama videolarına bakarım, bir tanesinin dahi Biostar kullandığını görmedim. Biostar nasıl F/P oluyor?
Mesele bütçe meselesi. Saydığın parçalara göre Biostar daha F/P üründür. Mesela bu sistem:
3500 TL'ye B450M'li bu sistemi toplayabilir misin ?

Anakart olarak Biostar kullandıkları için güldüm :D İyi parçalar kullanmıyorlar.
Biostar ne zamandır kötü bir marka ?
Excalibur veya Monster alacağınıza GameGaraj alabilirsiniz, yılların bilgisayar markası Eksa bilgisayarın güvencesi var.

Technopat F/P ürünlerinde ASUS B450M Dragon ya da MSI B450M-A PRO Max kullanıyordu. Uzun süredir PC toplama videolarına bakarım, bir tanesinin dahi BIOSTAR kullandığını görmedim. BIOSTAR nasıl F/P oluyor?

Anakart performansa etki eden bir donanım olmadığı için ve müşterilerine daha cazip fiyatlar sunabilmek için böyle bir şeye gitmiş olabilirler ama BIOSTAR'da sizin küçümsediğiniz kadar kötü bir marka olduğunu düşünmüyorum ben kısa sürede arıza verip bozulmadığı sürece sıkıntı yoktur olsa bile tüm parçalar garantilidir zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı