anilcelebiii1 Picopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #1 GameGaraj hazir sistem aldim. Bugün monitöre bagladigimda sinyal yok hatasi aldim. Ekran kartini falan dogru taktim. Sorun ne olabilir?
GameGaraj hazir sistem aldim. Bugün monitöre bagladigimda sinyal yok hatasi aldim. Ekran kartini falan dogru taktim. Sorun ne olabilir?
KS KS anilcelebiii1 Picopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #11 Selares dedi: Ekran kartının bağlantılarını tam yaptığınızdan emin misiniz? Pin kablolarını bağladınız mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartinin pin kablosu yok sadece pci express soketine taktim Xantern dedi: Attığım dakikadan itibaren izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende ekran kartindan bagladim Mert Atakann dedi: Ben dönüştürücü alıp kullanıyorum bende de başta öyle sorun olduydu 75 TL'ye kaliteli bir dönüştürücü almalısın.Eki Görüntüle 1201414 Genişletmek için tıkla... Benom sadece hdmi kablom var Son düzenleme: 29 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Selares dedi: Ekran kartının bağlantılarını tam yaptığınızdan emin misiniz? Pin kablolarını bağladınız mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartinin pin kablosu yok sadece pci express soketine taktim Xantern dedi: Attığım dakikadan itibaren izleyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende ekran kartindan bagladim Mert Atakann dedi: Ben dönüştürücü alıp kullanıyorum bende de başta öyle sorun olduydu 75 TL'ye kaliteli bir dönüştürücü almalısın.Eki Görüntüle 1201414 Genişletmek için tıkla... Benom sadece hdmi kablom var