GameGaraj Hero 5A-RTX4060 alınır mı?

kyre

Femtopat
Daha fazla  
Hero 5A-RTX4060 - Game Garaj sistem bu. Birkaç yükseltme ile alacağım, kasayı da darkFlash DK360 650W kasa ile değiştireceğim. Kasayı beyaz istiyorum kasa sorun çıkartır mı? Anlayan biri sistem özelleştirmeden beyaz bir kasa seçebilir mi?

Bütçeniz buna yetmiyorsa, alınabilir.

Daha ucuz olarak bu var.

Kasa, PSU, anakart, SSD çöp.
Salla salla, daha da fazla salla.

Kasa çöp değil, neresi çöp? Bitfenix gayet iyi kasa. PSU da kötü değil, ortalama bir şey. Anakart B450, neresi kötü?

Eminim markaları daha önce duymadınız diye ''çöp'' deyip geçiyorsunuz. Çöp olan sizin bilgileriniz.

@Pardish0Nn 2013 mü, buralar bana uymaz mı? Ne alaka birader ne alaka? Ne saçmalıyorsun sen ya? Senin yardım ettiklerine Allah sabır versin o zaman. Zira bir şeyden anladığın yok.

"Buralar sana uymaz" diyorsun, ben bu foruma 2016'da katıldım, sen 2022'de katılmışsın. Bomboş laflar... BitFenix çöp değil, B450 anakart da çöp değil. Çöp olan sizin bilgileriniz. İyi günler.

Sanırsam TikTok'tan bilgiler alıp gelmiş her gördüğü Çin malına benzeyen şeylerin dandik olduğunu sanıyor TikTok'ta Gigabyte, MSI, ASUS gibi markalara tapıyorlar zaten sorsan internet kafeye hayatında bir kere bile gitmemiştir.

Anakart konusunda zora kalmadıkça Biostar tercih edilmemeli.
Hocam sistemin fiyatı uygun. Standart bir kullanıcı için yeterli olur. A320 almaktan falan iyidir.

Kasaya da çöp dedi geçti adam, gayet iyi kasa. Ne bekliyor yani 20 bin liraya 4060 sistem alıp A+ kasa mı bekliyor anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı