GameGaraj Hero 5A-RTX4060 alınır mı?

Ben gamegaraj üzerinden aldım. Yazılım destegi olmadıgını bilmenizi isterim. Onun dışında ürün temiz şekilde geldi.
yazılım desteği olmayınca ne oluyor?

İyi yanı yok ki. BIOS berbat. VRM berbat. Muhtemelen bellek veri yolları berbat. 3600 MHz RAM bile çalıştırılamayabilir bu anakartta. Anakart konusunda zora kalmadıkça BIOSTAR tercih edilmemeli.

Anakartı Gigabyte B550M e yükselteceğim merak etme.

Yani bios güncellemesi veya windows kurulumu gibi şeyler size ait oluyor. Mesela ben ısınma ve programlarda yaşadıgım sorunlarla ilgili firmayı aradıgımda bunlar bizi ilgilendiren konular degil demişlerdi. software şeyler bizim konumuz degildir deniliyor. Donanımsal bir problem olursa dönüş yapıyorsun. Sorun şu bunlar birbirinden tamamen ayrı şeyler degil. Birbiri ile ilintili paralel ilerliyor. Birinden sorumlu olup digeri bizi ilgilendirmez denilince sorun yaşayabiliyorsun.

Hocam sistemin fiyatı uygun. Standart bir kullanıcı için yeterli olur. A320 almaktan falan iyidir.

"

Yani BIOS güncellemesi veya Windows kurulumu gibi şeyler size ait oluyor. Mesela ben ısınma ve programlarda yaşadıgım sorunlarla ilgili firmayı aradıgımda bunlar bizi ilgilendiren konular degil demişlerdi. Software şeyler bizim konumuz degildir deniliyor. Donanımsal bir problem olursa dönüş yapıyorsun. Sorun şu bunlar birbirinden tamamen ayrı şeyler degil. Birbiri ile ilintili paralel ilerliyor. Birinden sorumlu olup digeri bizi ilgilendirmez denilince sorun yaşayabiliyorsun.

BIOS'umu falan güncellerim onda problem yokta onun dışında bir sorun çıkarır mı?

Yani sorundan kastın nedir? Firma yazılımsal konularda sorumluluk almıyoruz ve herhangi bir şeye karışmıyoruz dedi. Bunun dışında ürünleri sorunsuz geldi. Bir tek fan ledlerini yanlış baglamışlar programından geçiş yapamadım. Çok fazla kablo oldugu için ugraşmakta istemedim.

Bir diger konu ben 2 fanlı sıvı sogutma aldım ama yetersiz oluyor. Eger üst seviye bir işlemci alacaksanız 3 fanlı alın. Bilgisayarı alırken tek pişmanlıgım bu ne yazık ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı