GameGaraj Honor 7A RTX 4070 Ti Super sistem almak mantıklı mı?

Zireael98

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller, aşağıda linkini bıraktığım sistemi, şu dönemde almak, mantıklı mı?
Bir yandan 5070 beklemek mantıklı gelse de, fiyat konusunda bütçemi aşar mı diye düşünüyorum. Aşağıdaki sistemi taksitle 6 ay vade farksız, alma düşüncesi aklıma yatıyor, sizin yorumlarınız nedir?

Şimdiden herkese teşekkürler!

Tahminimce Galax EX RTX 5070 vb. modeller 30K bandında olacaktır. R5 7500F´li şekilde alırsanız ortalama 50K ve üzeri şeklinde hazır sistemler olabilir. Bekleyebilirsiniz. RTX 4070 Ti Super bir yere gitmiyor. Ancak şunu altını çizeyim. RTX 5070 zaten saf kas gücü olarak RTX 4070 Ti Super´den daha geride kalacak. Hem saf güçten kısıp hem de VRAM´den kısıp, sırf MultiFG için RTX 5070 alınır mı? Bence alınmaz. RTX 4070 Ti Super zaten 2K için üretilen en üst seviye karttır.

Merhaba iyi sosyaller, aşağıda linkini bıraktığım sistemi, şu dönemde almak, mantıklı mı?
Bir yandan 5070 beklemek mantıklı gelse de, fiyat konusunda bütçemi aşar mı diye düşünüyorum. Aşağıdaki sistemi taksitle 6 ay vade farksız, alma düşüncesi aklıma yatıyor, sizin yorumlarınız nedir?

Şimdiden herkese teşekkürler!

Alabilirsiniz hocam 60k ya daha iyi bir sistem bulunmuyor.

Tahminimce Galax ex RTX 5070 vb. modeller 30k bandında olacaktır. R5 7500f´li şekilde alırsanız ortalama 50k ve üzeri şeklinde hazır sistemler olabilir. Bekleyebilirsiniz. RTX 4070 Ti Super bir yere gitmiyor. Ancak şunu altını çizeyim. RTX 5070 zaten saf kas gücü olarak RTX 4070 Ti super´den daha geride kalacak. Hem saf güçten kısıp hem de vram´den kısıp, sırf multifg için RTX 5070 alınır mı? Bence alınmaz. RTX 4070 Ti Super zaten 2K için üretilen en üst seviye karttır.

Öncelikle teşekkür ederim, bende 2K monitör kullanmak istiyordum, VRAM'in yüksek olması da benim için bir artı oluşturuyor.

Yanlış yazmisim hocam. Dikkat etmemisim. 60k demek istemistim. 61 62K da 7500FLI sistemler varken 60k ya bu sistem alinir gayet.

Teşekkürler, sistemin özellikleri hoşuma gitti açıkçası bakalım, 1-2 gün içinde karar verip almayı düşünüyorum.

Eğer aceleniz yok ise RTX 5070 çıkınca hem 5070'in hem de 4070 Ti Super'in test sonuçlarına bakıp karar verin.
5070 dlss 4 sayesinde dlss destekli oyunlarda daha cok fps verir hocam. Dlss desteklemeyen oyunlarda fps ler yakin olacaktir. Kas gücü olarak en fazla 4070ti seviyesinde olacak 5070. Ti super seviyesine cikartmazlar. Alinabilir yani. Bende 4070 ti super kullaniyorum 2k için en iyi ekran kartı.

Dün sistemi küçük değişikler yaparak sipariş verdim. Bugün kargoya verilmiş, merakla bekliyorum, teşekkür ederim. 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı