GameGaraj sitesinden sistem alacağım ama kapıda ödeme var mı yok mu bilmiyorum. Bu saatte müşteri temsilcisi de açık değil. Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi var mı yok mu?
GameGaraj sitesinden sistem alacağım ama kapıda ödeme var mı yok mu bilmiyorum. Bu saatte müşteri temsilcisi de açık değil. Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi var mı yok mu?
yok knk Sallıyorum adam 15 000 tl ürün aldı kapıya kadar getirdiler kargo vb. Sen evde yoksan geri götürcekler zaten öyle birşey olmaz yüksek fiyatlı olduğundan olmaz yaniGameGaraj sitesinden sistem alacağım ama kapıda ödeme var mı yok mu bilmiyorum. Bu saatte müşteri temsilcisi de açık değil. Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi var mı yok mu?
Online ödeme var hocam. Mağazaya gidip de alabilirsiniz siteden sipariş vererek de.GameGaraj'da online ödeme yok.
Babam araştırmamı istedi sistem alacağız güvenilir olup olmadığını bilmediği için sordu herhalde.Olacağını düşünmüyorum, hem niye kapıda ödeme istiyorsunuz?
Online ödeme var hocam. Mağazaya gidip de alabilirsiniz siteden sipariş vererek de.
Babam araştırmamı istedi sistem alacağız güvenilir olup olmadığını bilmediği için sordu herhalde.
Kapıda ödeme ile PC satan bir yer yok.Online ödeme var hocam. Mağazaya gidip de alabilirsiniz siteden sipariş vererek de.
Babam araştırmamı istedi sistem alacağız güvenilir olup olmadığını bilmediği için sordu herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.