kingslayer14
Decapat
Bence zarar gelmemiştir. Zaten zarar gelirse garanti kapsamına girecektir.Arkadaşlar GameGaraj'dan sistem aldım. Kargoda taşırken herhalde bir yere takılmış ve soyulmuş. Kutuyu daha hiç açmadım ama ne yapmalıyım sormak istedim.
Keşke almadan direk geri gönderseydin.
Dostum kutu zaten bu sebeple var. Cihazı korusun diye. İçeride sorun yoksa birşey olmaz.Arkadaşlar GameGaraj'dan sistem aldım. Kargoda taşırken herhalde bir yere takılmış ve soyulmuş. Kutuyu daha hiç açmadım ama ne yapmalıyım sormak istedim.
geri veriliyor mu ki hocam bu şekilde değişim içinBen o kadar zarar geleceğini düşünmüyorum. Yine de karar sizin.
Orasını tam bilmiyorum ben sistemimi alırken sorun yaşamadım. Galiba kutuyu açmadığınız sürece degisim yapıyorlardı fakat fotoğrafta gördüğüm kadarıyla fazla zarar gelmemiştir.geri veriliyor mu ki hocam bu şekilde değişim için
Orasını tam bilmiyorum ben sistemimi alırken sorun yaşamadım. Galiba kutuyu açmadığınız sürece degisim yapıyorlardı fakat fotoğrafta gördüğüm kadarıyla fazla zarar gelmemiştir.
Orasını tam bilmiyorum ben sistemimi alırken sorun yaşamadım. Galiba kutuyu açmadığınız sürece degisim yapıyorlardı fakat fotoğrafta gördüğüm kadarıyla fazla zarar gelmemiştir.
Dostum kutu zaten bu sebeple var. Cihazı korusun diye. İçeride sorun yoksa bir şey olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.