celalistşengörist Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.558 5 Ağustos 2021 #31 Paytak Penguen dedi: Onu bilmiyorum. Gamegaraj Fenix olması lazım, RTX 2070 laptopu benim kullandığımla aynı laptop. Onun için yazdım. Üstte önerilen 3060 modeli kötüydü ama. Genişletmek için tıkla... Fenix almamalıyım o zaman öyle mi?
Paytak Penguen dedi: Onu bilmiyorum. Gamegaraj Fenix olması lazım, RTX 2070 laptopu benim kullandığımla aynı laptop. Onun için yazdım. Üstte önerilen 3060 modeli kötüydü ama. Genişletmek için tıkla... Fenix almamalıyım o zaman öyle mi?
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.956 Makaleler 3 Çözümler 16 5 Ağustos 2021 #32 celalistşengörist dedi: Fenix almamalıyım o zaman öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Fenix alınabilir, ilk mesajımı okuyun, sadece işlemci soğutması biraz kötü bence. Tracer 3060 Max-Q modeli alınmaz. GF65 Thin ile aynı kasa.
celalistşengörist dedi: Fenix almamalıyım o zaman öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Fenix alınabilir, ilk mesajımı okuyun, sadece işlemci soğutması biraz kötü bence. Tracer 3060 Max-Q modeli alınmaz. GF65 Thin ile aynı kasa.